The Groupset Of The People by Shimano - - w marce, którą kupiłem, kolory ram spięte są z modelami, napędami. Ultegra - raptem 5oo EUR droższa - oferowana była w kolorze, jakiego nie chciałem.Tarcze, kasetę zużyję, te kupię Ultegry.
Mi właśnie zależało, żeby było 11rz, bo mam jeszcze manetki na lemondkę, gdybym kupił 12rz to W ten sposób ile w sezonie oszczędzisz, myślisz?
No to Panie Kolego, jakiś nowiutki sprzęt na dużym wypasie zakupiony - a cicho jak po śmierci organisty! Czekamy na fotki!
/.../ Chyba, że masz wersję 12rz i ona ma sporo słabszy czas pracy niż 11rz, bo jest częściowo bezprzewodowa, nie wiem w jakim stopniu się zmienił czas pracy w nowych grupach.
Nie oszczędzanie na elementach napędu było moim celem, to jedynie dodatkowy bonus. Po prostu nie przekonuje mnie to co Shimano wymyśliło w 12rz, uważam to za gorsze rozwiązanie niż to co było w 11rz. IMO łączy wady obu systemów (przewodowego i bezprzewodowego), a nie daje ich bonusów. /.../Jednym słowem - dla mnie za dużo minusów by w te 12rz wchodzić, jeden bieg więcej nie jest tego wart.
Nieszczęścia chodzą parami. Niestety. Klocki, łożysko o gumie nie ma co wspominać Czasem szambo leje się z nieba na głowę. Dystans zacny.
Mam jeszcze jedno pytanie. Co macie za lampki mocowane na trójkątach z tyłu?
/.../ zamku, /.../
Winno być:ruin zamku.Różnica jak w przypadku "jabłko" - "ogryzek".
Ogrodzieńcu go już nie masz* (ostały jeno mury).