Autor Wątek: Jechałeś w kasku?  (Przeczytany 1304 razy)

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
Jechałeś w kasku?
« 30 Sie 2010, 13:05 »
Hej,

Jako że temat o kasku zamknięty...

Cytat: "dreszczyk@forumrowerowe.org"
Mam podobną sytuację. Ostatni raz siedziałem na rowerze 24 kwietnia - w dniu, w którym miałem okopmy wypadek. Miałem bliskie spotkanie z przednią szybą autobusową. Skończyło się tak, że jeszcze nie wróciłem do normalności. Wypadku nie pamiętam, po prostu urwał mi się film. Spędziłem dwa tygodnie w śpiączce, obudziłem się w szpitalu, niewiedzący gdzie jestem. Ja co najdziwniej, nie mogłem wydobyć ze siebie żadnego słowa. Kawałek mojej czaszki przechowałem przez 3 miesiące w brzuchu. Afazja średniego stopnia. Chodzę wciąż do logopedy i na rehabilitację, mówię już bardzo dobrze a jak na taki krótki czas. Do dzisiaj nie umiem pisać tak, jak bym chciał, dużo słów uciekło z mojego mózgu.

W lipcu przeszedłem ostatnią operację, dziś mogę wrócić do fizyczności. Także na rower. Na dniach kupię nową maszynę, ale... boję się na niego wejść. Wypadku nie pamiętam, ale lęk pozostał. Pewnie wszystko odejdzie po przejazdu kilku kilometrów, ale na dziś jakoś nie widzę się sam siebie na rowerze...

Cytat: "sol@forumrowerowe.org"
Wybacz, że spytam - jechałeś w kasku?

Cytat: "dreszczyk@forumrowerowe.org"
Wiedziałem, że będzie to pytanie. Nie, nie byłem w kasku. Ostatni raz. Nigdy nie myślałem, że będzie tak potrzebny... Mój błąd.

-> http://www.forumrowerowe.org/topic/69415-lekstrachprzed-upadkiem/page__view__findpost__p__764828

Zdrowia!
Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Jechałeś w kasku?
« 30 Sie 2010, 20:21 »
Temat o kasku został zamknięty, bo wyczerpał się hmm... intelektualnie. Póki co nie widzę sensu jego odgrzewania. No chyba, że pojawiły się jakieś nowe argumenty  :wink:
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum