Zimą?
Cytat: rufiano w 31 Paź 2023, 18:58byśmy się dowiedzieli gdzie warto pojechać... gdzie jest dobre światło ? może spektakularne widoczki ? hmm ...jestem ciekaw , sądze że nie tylko ja..Ostatnio dwa tygodnie temu na dobrą pogodę się załapałem - na zdjęciu JagnjičarAle zanieczyszczenia świetlne wciąż widoczne... Więc wciąż szukam tego spektakularnego miejsca Panie rufiano
byśmy się dowiedzieli gdzie warto pojechać... gdzie jest dobre światło ? może spektakularne widoczki ? hmm ...jestem ciekaw , sądze że nie tylko ja..
Ale zanieczyszczenia świetlne wciąż widoczne...
...Swoich relacji nie wrzucam bo i tak brak zainteresowania,...
Cytat: qbotcenko w 31 Paź 2023, 20:13Ale zanieczyszczenia świetlne wciąż widoczne...Wygląda raczej, jakby ktoś biegał wte i wewte z czerwonym światełkiem.
Apropo Islandii to ciekawy jestem jak tam wygląda ocieplenia klimatu. Coś ostatnio słyszałem w radio że tegoroczny październik w Polsce był cieplejszy od poprzedniego o 1,5 st. C. więc jest nadzieja dla ciepłolubnych, 10 lat i będzie git
Najwyraźniej ten brak ocieplenia widać właśnie latem, można naprawdę źle trafić z pogodą.
A te szare części naszego globu (północne i południowe krańce) to brak anomalii czyli jest jak było czy też brak danych?