11 tys PLN.
Sporo, biorąc pod uwagę ze nie ma sztywnych osi na ten przykład. Niedługo zamieniam na tytanowego Hilite za ponad 70k
Sporo, /.../
/.../ 1 tys zł zainwestowane pod koniec lat 90 rozłożyło się na ok. 60 tys. km jazdy miejskiej, czyli 2 gr/km. /.../
/.../Teraz, mimo upływu ponad 20 lat i sumarycznej inflacji 70%, komponenty w tej klasie są tańsze, niż w latach 90.
11 za (słabszego) piniona, to tanio.Tanio do zniechęcenia do zakupu.
Skoro o oszczędnościach mowa, to gdzie kupujecie tanie, a dobre łańcuchy? 10-rzędów? Aliexpress?Wysłane z mojego CPH2493 przy użyciu Tapatalka
Za pół roku bede sprzedawal za polowe ceny rynkowej. /.../
Skoro o oszczędnościach mowa, to gdzie kupujecie tanie, a dobre łańcuchy? 10-rzędów? Aliexpress?
Cytat: Cokeman w 2 Lis 2023, 21:52Za pół roku bede sprzedawal za polowe ceny rynkowej. /.../Daj gdzieś foty - ciekawym, jak wygląda.P.S.Dziś, dwunastoletnim emtebekiem, cisłem do i z ro. (z ro. - przedłużką) - cieszyłem się jak pierwszego dnia. Sprzedawać nie myślę. Sądzę, rower za tysia tak fajny cały czas być nie może. Cytat: bzyk69 w 2 Lis 2023, 09:08Skoro o oszczędnościach mowa, to gdzie kupujecie tanie, a dobre łańcuchy? 10-rzędów? Aliexpress? Tanie i dobre?!Jeśli już, to: "dobre, bo tanie".
Do jazdy po mieście nie wolisz jednego blatu z przodu? Trochę ułatwia kwestie konserwacji, a szeroki zakres raczej nie jest potrzebny.