To masz jeszcze mój Po pierwsze to jakiś kłos a nie rower, a po drugie, ma silnik napędowy, więc też nie rower. Czy dwa minusy pomnożone przez siebie dają plus?
Wstyd Wilku, tak iść na skróty w zmianie biegów 😁😁😁😁😁
...A silnik napędzający rower - zmienia wszystko, zamienia całą istotę i założenie tego czym jest rower. Pojazd napędzany siłą mięśni zamienia się w pojazd mechaniczny napędzany silnikiem....
47) rower - pojazd o szerokości nieprzekraczającej 0,9 m poruszany siłą mięśni osoby jadącej tym pojazdem; rower może być wyposażony w uruchamiany naciskiem na pedały pomocniczy napęd elektryczny zasilany prądem o napięciu nie wyższym niż 48 V o znamionowej mocy ciągłej nie większej niż 250 W, którego moc wyjściowa zmniejsza się stopniowo i spada do zera po przekroczeniu prędkości 25 km/h;Nie ma czegoś takiego ja rower elektryczny, jest tylko rower
Czy regulamin już nie pozwala?
Ale mogę tu nadal pisać na forum jak się przejadę na elektryku? Czy regulamin już nie pozwala?
Cytat: Księgowy w 8 Lis 2023, 08:44Ale mogę tu nadal pisać na forum jak się przejadę na elektryku? Czy regulamin już nie pozwala?Jeździj czym chcesz, ale pisać na forum musisz o rowerach, a nie o szczotkach w silniku