...właśnie kupiłem sakwy do bikepackingu...
Grizl CF SL 7 eTap
Martwi mnie, że mój gravel bez dodatków jest lżejszy...
Albo czysty bikepacking bez sakw na widelcu, albo sakwy na tył.
Ja widzę w tym rozwiązaniu same wady. Albo czysty bikepacking bez sakw na widelcu, albo sakwy na tył.
BTW - kierownica do odkręcenia i przekręcenia jej w taki sposób, aby linki układały się tuż przy rurze sterowej - błąd przy montażu, o którym nikt nie pisze nigdzie, a który występuje.
Tak ta sztyca mocno pracuje podczas jazdy.
/.../ Nie wyobrażam sobie jazdy po tych kamulcach z łomoczącymi tylnymi sakwami.
Ludzie wymyślili już, stosują paski mocujące, którymi opinasz sakwy i bagażnik - działa bdb., nic nie lata, nie luzuje się.
Pozbycie się tylnych sakiewek zdecydowanie polepszyło manewrowość roweru w czasie pokonywanie odcinków pieszych szlaków w górach.
nie ma uchwytów w tym modelu Są tylko na przód. Przy karbonie zostaje tylko drogi bagażnik Tailfin.
Kłopotem jest szerokość zestawu na wysokości tylnych, napakowanych sakw tam, gdzie przejechać trzeba, a jest wąsko.
CytujLudzie wymyślili już, stosują paski mocujące, którymi opinasz sakwy i bagażnik - działa bdb., nic nie lata, nie luzuje się.Ciekawym Jakieś, coś więcej, co to za ustrojstwo?