Skargi nie warto składać bo to nic nie da, a za rok powiem że "znowu" i "jak zwykle".Ech...
Mocna rzecz
Dżizas krajs. Co tu się najgorszego odjaniepawla??? A gdzie na FB można o tym całym poczytać, bo widzę, że niezłe jajca.
Jechałem szosową wersję w ubiegłym roku, jako całość raczej oceniam imprezę średnio na jeża. Szosy bym więcej nie pojechał, ale nad gravel mógłbym się zastanowić. Po tych jajach wypada ją omijać szerokim łukiem.
Na facebooku strona Ultra Ducha Puszczy komentarze, plus na kilku forach gravelowych
Nie wiem, czego się czepiacie. Słowo "POLSKI" w nazwie zobowiązuje. Była na imprezie esencja "polskości":- byle jaka organizacja- kombinowanie na trasie- alkohol jako główna atrakcja- sędziowie tylko z nazwy- skok na kasęDo 100% satysfakcji brakowało gościa z kropidłem, żeby to wszystko poświęcił :/Tylko zawodników, którzy podeszli do sprawy profesjonalnie, szkoda ...
Nie wiem, czego się czepiacie. Słowo "POLSKI" w nazwie zobowiązuje. Była na imprezie esencja "polskości":- byle jaka organizacja- kombinowanie na trasie- alkohol jako główna atrakcja- sędziowie tylko z nazwy- skok na kasę