To co, chętni są, może jakiś zlocik w tym roku zrobimy w ciepłym miejscu przy kuflu Jelenia z jeżowcem wbitym w stopę?
...Patrząc przez pryzmat singli i gruntowych ścieżek, to jakoś mało flaków złapaliście
Japierdole!(zatkało)
...Żółw zalicza jako "dzikie zwierzę", a jaszczurka już nie?...
To efekt stresu pourazowego. Żółw wyprzedził ich na podjeździe
]To co, chętni są, może jakiś zlocik w tym roku zrobimy w ciepłym miejscu przy kuflu Jelenia z jeżowcem wbitym w stopę?
Taka forumowa wyprawka po Balkanach Tyle, że ja to nie za bardzo po asfaltach lubię. Ciężko będzie pogodzić wszystkie preferencje.
Cytat: R_och w 13 Sie 2022, 18:04Kilka uwag na bieżąco:- płatność tylko gotówką. Obojętne euro czy leki- ludzie bardzo otwarci, pomocni, uczynni i gościnni. Im dalej od cywilizacji tym bardziej- autochtoni bardzo lubią gdy chwalisz ich kraj- imponuje im gdy przestrzegasz ich tradycji, a ich kultura różni się od naszej- z dzikich zwierząt na wolności widziałem tylko żółwia- wcale nie trzeba pchać się w teren żeby było widowiskowo. Aczkolwiek im trudniej tym jest bardziej zaskakującoTo tak jak u nas, w Omanie. Poza punktem pierwszym
Kilka uwag na bieżąco:- płatność tylko gotówką. Obojętne euro czy leki- ludzie bardzo otwarci, pomocni, uczynni i gościnni. Im dalej od cywilizacji tym bardziej- autochtoni bardzo lubią gdy chwalisz ich kraj- imponuje im gdy przestrzegasz ich tradycji, a ich kultura różni się od naszej- z dzikich zwierząt na wolności widziałem tylko żółwia- wcale nie trzeba pchać się w teren żeby było widowiskowo. Aczkolwiek im trudniej tym jest bardziej zaskakująco
Bardzo, wręcz ubóstwiam zdjęcia z drogą, szlakiem - dają dużo informacji.