Autor Wątek: system/bagażnik nad tylne koło - do MTB z opuszczaną sztycą.  (Przeczytany 5525 razy)

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
no to Tailfin. mam w MTB w full zamontowany z oponą 2.3"
będziesz mega zadowolony

Pomijając wygląd, internety piszą że średnio działa z myk-mykiem, jak to u Ciebie wygląda ?

Offline Mężczyzna zws

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 10.10.2015
poszukuję bagażnika który ogarnie dużą torbę (nie sakwy) - nad tylne koło z oponą o rozmiarze minimum 2.4 cale, ale najlepiej aby nie przeszkadzał siodełku się opuszczać w górach - sztyca regulowana. Może ktoś na czymś takim jeździ i opiszę.
Ile litrów torba ? Ile kg ? Wzdłuż czy w poprzek ?

Pozdrawiam, Zbyszek

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska

15-20l , kilka kg, najlepiej wzdłuż  ;)

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
Tu jest zajebisty filmik do czego Kona Unit X jest stworzona. Coraz bardziej się przychylam aby nabyć bagażnik Aeroe Spider na którym
tu jeźdźą , niezła opcja
&ab_channel=KonaBikes

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
Tu jest zajebisty filmik do czego Kona Unit X jest stworzona. Coraz bardziej się przychylam aby nabyć bagażnik Aeroe Spider na którym
tu jeźdźą , niezła opcja

Film fajny, aczkolwiek nie jakoś specjalnie szczególny. Nie tylko Kona sobie poradzi na takich ścieżkach  :)

A co do bagażnika to też oglądałem, ale waga trochę odstrasza. Zwykły bagażnik + worek wyjdzie chyba jednak sporo lżej, nie mówiąc o podsiodłówce.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
A co do bagażnika to też oglądałem, ale waga trochę odstrasza. Zwykły bagażnik + worek wyjdzie chyba jednak sporo lżej, nie mówiąc o podsiodłówce.

haha, jakbym się miał 400 gramami więcej przejmować przy masie rowery ponad 14 kg  ;D A podsiołkówek to mam już z 3 sztuki - tylko akurat żadna nie spełnia podstawowego założenia , czyli bezproblemowego działania z opuszczaną sztycą - jak nie czytałeś  :P

Offline Mężczyzna remik

• Rowerowe Pobiedziska
Po lekturze i przemyśleniach zamówiłem Tumbleweed mini-pannier - raz się żyję  ;D Koszt niższy niż Tailfin alu i wizualnie mi podchodzi (do metalowej Kony idealnie) , jednak tanio nie jest
- tym bardzioej że w Europie znalazłem tylko w jednym sklepie z Niemczech.

Wrzucę do wątku o Konie jak już zmontuje na testy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum