Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
Szlakiem GranGuanche z Lanzarote na Teneryfę
Cytat: pawelpodroznik w 31 Gru 2023, 22:18Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!Falstart - jeszcze jest stary rok
Cytat: pawelpodroznik w 31 Gru 2023, 21:18Szlakiem GranGuanche z Lanzarote na TeneryfęDużo ciekawych miejsc omijasz.
Jak coś Cię jeszcze zainteresuje to pisz.
Jeśli nie planujesz spać na dziko to namiot bym sobie darował. Jest sporo wiat na trasie albo miejsc gdzie z materacem się położysz w spokojnym miejscu, weź wtedy jakiś pertex czy coś innego pod materac żeby nie przekłuć, pamiętaj że pieprzone wulkaniczne kamyki są popieprzone.
Cytat: Dream Maker w 31 Gru 2023, 22:45Cytat: pawelpodroznik w 31 Gru 2023, 21:18Szlakiem GranGuanche z Lanzarote na TeneryfęDużo ciekawych miejsc omijasz.
sam maraton gravelowy prowadzi wg mnie dużo fajniej niż szosowa trasa.
Mi się podobało. Dużo miejsca takich w które byś nie pojechał.
El Hierro nocą sztos!!! W życiu nie jechałem w gorszej pogodzie.
Mnie interesują ładne widoczki, a fajna droga to dodatkowy atut.
No i Paweł nie wybiera się na El Hierro.
A myślę, że warto. Tylko trzeba uważać na jeden z tuneli, gdzie jest zakaz dla rowerów
Cytat: Dream Maker w 6 Sty 2024, 18:50A myślę, że warto. Tylko trzeba uważać na jeden z tuneli, gdzie jest zakaz dla rowerów na El Hierro czy te Gran Canaria? Na Twoich zdjęciach była fotka zamkniętej drogi i info że jest tunel objazdem, ale napisałeś, że dostosowany do rowerów?