Autor Wątek: Kettler Traveller 1.0 rower dla drobnej kobiety  (Przeczytany 464 razy)

Offline Williusz

• Miasto:
  • Na forum od: 30.01.2024
Witam chciałby zakupić rower dla żony, która ma niecałe 160 cm wzrostu. Zależy mi na rowerze do jazdy miejskiej, solidnego który będzie dobrze sprawdzał się przez  kilka lat. Wstępnie zainteresował mnie rower Kettler Traveller 1.0 7G Blue 45 cm (S) <link usunięty> .Dlatego mam prośbę o opinię na temat wstępnie wybranego roweru pod kątem zakupu, ewentualnie wskazanie innych propozycji.  Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: 30 Sty 2024, 19:32 Borafu »

Offline Mężczyzna lary

• Miasto: polska
  • Na forum od: 05.06.2013
mógłbyś budżet określić , bo nie wiadomo co tu polecać  Ci. czy np. 3000 to max , czy na przykład rozważysz jakąś lepszą opcję za 5000 ?

Rower z linku będzie przyzwoicie pewnie jeździł, ale oczywiście to tani sprzęt i nie spodziewaj się że to będzie jakaś fajna maszyna. Za tą kwotę niestety oszczędza się na wszystkim więc po prostu zdawaj sobie z tego sprawę. Osobiście może bym w używkach poszukał czegoś trochę lepszego.

No i raczej nie wierz w ten opis co podany jest na stronie tego roweru typu:
1 ROWER MIEJSKI MARKI PREMIUM , marka może coś produkuje premium ale na pewno ten rower premium nie jest
2 MOCNE I SKUTECZNE HAMULCE V BRAKE, będą hamować ale daleko będzie im do mocy i skuteczności innych rozwiązań
3 ZASTOSOWANE CZĘŚCI SHIMANO TO GWARANCJA NIEZAWODNOŚCI W KAŻDYM MOMENCIE, pamiętaj że Shimano produkuje części w rożnej klasie, od badziewi do porządnych trwałych komponentów, oczywiście nie spodziewaj się w tym rowerze dobrej grupy osprzętu.

Jeszcze raz powtórzę, tutaj cena była mocnym wyznacznikiem powstania roweru dlatego jest, jaki jest , ja bym poszperał w używkach chyba.

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
Witam chciałby zakupić rower dla żony, która ma niecałe 160 cm wzrostu. Zależy mi na rowerze do jazdy miejskiej, solidnego który będzie dobrze sprawdzał się przez  kilka lat. Wstępnie zainteresował mnie rower Kettler Traveller 1.0 7G Blue 45 cm (S) <link usunięty> .Dlatego mam prośbę o opinię na temat wstępnie wybranego roweru pod kątem zakupu, ewentualnie wskazanie innych propozycji.  Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Proponował  bym się na początku przywitać i cokolwiek o sobie napisać.

Tak to wygląda na reklamę i jako taka powinna być usunięta zgodnie z regulaminem.
« Ostatnia zmiana: 30 Sty 2024, 19:32 Borafu »
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Online Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Bez linka może zostać  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat