Jeśli zdecydujesz się na Wahoo do ultra to nie ROAM v1 - ma buga i wiesza się na długich trasach, rzędu kilkanaście godzin.W budżecie upolujesz BOLT v2, ten jest niezawodny. Używam, ani jednego problemu w trakcie używania.
(...)Mam edge 520+(...)
Na razie zastanawiam się nad Garminem 530, Garminem Explor 2, Wahoo Roam v1
Cytat: poziom w 14 Lut 2024, 09:08(...)Mam edge 520+(...)Co z nim jest nie tak?Cytat: poziom w 14 Lut 2024, 09:08Na razie zastanawiam się nad Garminem 530, Garminem Explor 2, Wahoo Roam v1530 jest spoko, 3 wady jak dotąd:- Brak możliwości wgrania trasy podczas trwanie aktywności. Trzeba aktywność zakończyć, wgrać trasę i rozpocząć nową.- Autozoom nie wraca do ustawień po skręcie.- Jak na moje oko za mały wyświetlacz, ale ja słabo widzę. Jakby kupował nowy to bym wziął jakiegoś garmina z większym.
Cytat: poziom w 14 Lut 2024, 09:08(...)Mam edge 520+(...)Co z nim jest nie tak?
Cytat: poziom w 14 Lut 2024, 09:08Na razie zastanawiam się nad Garminem 530, Garminem Explor 2, Wahoo Roam v1530 jest spoko, 3 wady jak dotąd:- Brak możliwości wgrania trasy podczas trwanie aktywności. Trzeba aktywność zakończyć, wgrać trasę i rozpocząć nową.- Autozoom nie wraca do ustawień po skręcie.- Jak na moje oko za mały wyświetlacz, ale ja słabo widzę. Jakby kupował nowy to bym wziął jakiegoś garmina z większym.
Ehh, wiedziałem że ktoś będzie dociekliwy .
Cytat: poziom w 14 Lut 2024, 11:50Ehh, wiedziałem że ktoś będzie dociekliwy .Rozumiem, czyli zasadniczo chodzi o to, żeby kupić sobie nowy komputerek i szukasz innego uzasadnienia aniżeli to jaki naprawdę jest powód. A po co? Jak Cię stać to czemu masz sobie nie kupić tylko dlatego, że chcesz?
Jak zachowuje się dotykowy ekran w edge 830 w deszczu?Dobrą ofertę znalazłem, poniżej 1100 z przesyłką.
No dobra, to poproszę o inne rozwiązanie .Mam go w ręku trzymać na czas ładowania?
Cytat: poziom w 15 Lut 2024, 11:15No dobra, to poproszę o inne rozwiązanie .Mam go w ręku trzymać na czas ładowania?Oj tam oj tam, już się nie tłumacz. "micro usb kątowy" próbowałeś?
Cytat: poziom w 15 Lut 2024, 09:57Jak zachowuje się dotykowy ekran w edge 830 w deszczu?Dobrą ofertę znalazłem, poniżej 1100 z przesyłką.Mam i nie polecam, właśnie za tragiczne działanie tego ekranu w czasie deszczu. W moim przypadku dodatkowo ekran staje się słabo responsywny przy spadku temperatury i dużej wilgotności. Na ostatnim MPP musiałem na ekran dmuchać i chuchać, żeby np zmienić ekran.Gdzieś czytałem, że w przypadku Edge 840 wcale nie jest lepiej.