Nikt ci nie powie, czy się nie zakopiesz, bo raz jest super, a innym razem fatalnie. Nawet szlak przez Kluki raz jechałem na sucho, a innym razem spodenki rowerowe trzeba było na końcu wykręcać z wody, bo było wody do pasa. Podobnie na szlaku pieszym koło Białogóry - tam wody było ponad kolana.
Dzięki @sierra, widziałem ślady z tej imprezy - wspominałeś już o tym w jakimś wątku sprzed kilku lat . Odcinek Łazy-Dąbkowice poprowadzony plażą koliduje z moim założeniem przejezdności, dojazd do Ustki asfaltem przy przy szosie też sugeruje inne od moich zamysły organizatora. Mimo wszystko zauważyłem kilka interesujących mnie fragmentów. A pamiętasz któreś z tych wielu kultowych ścieżek ? albo masz zarejestrowane ? Jeśli obecnie stoją tam apartamentowce, trudno. Zawsze jednak będzie jakaś szansa wyłuskania czegoś atrakcyjnego, jeszcze dostępnego.
Bardzo fajne dzikie ścieżki są na Helu, będę robił z tego galerię to obejrzysz. Podobna sytuacja jest tam, gdzie będzie elektrownia atomowa. Tylko tam teraz obszarowy zakaz wstępu i nie wiem, czy do sezonu zdążą, bo trwa karczowanie i rozminowywanie terenu.
Cytat: zws w 2 Mar 2024, 11:11Dzięki @sierra, widziałem ślady z tej imprezy - wspominałeś już o tym w jakimś wątku sprzed kilku lat . Odcinek Łazy-Dąbkowice poprowadzony plażą koliduje z moim założeniem przejezdności, dojazd do Ustki asfaltem przy przy szosie też sugeruje inne od moich zamysły organizatora. Mimo wszystko zauważyłem kilka interesujących mnie fragmentów. A pamiętasz któreś z tych wielu kultowych ścieżek ? albo masz zarejestrowane ? Jeśli obecnie stoją tam apartamentowce, trudno. Zawsze jednak będzie jakaś szansa wyłuskania czegoś atrakcyjnego, jeszcze dostępnego. http://sierra.bikestats.pl/2074406,Wybrzezem-do-domu-Dzien-pierwszy.htmlU mnie na blogu jest kilka fotek.Na garminie widzę przebieg wycieczki.Sprawdzę czy te ślady mógłbym Ci udostępnić... I dam znać...Polecam czerwony za Ustka, plażą od Czołpina (alternatywa dla Kluk).
Jeśli Chcesz, mogę Ci je udostępnić (tu, bądź na priv).
Cytat: sierra w 5 Mar 2024, 07:38Jeśli Chcesz, mogę Ci je udostępnić (tu, bądź na priv).Dzięki. Poproszę na prv.