Cały ten smart to sprytna strategia allegro wiążąca kupujących z platformą i dająca złudne uczucie, że otrzymujemy coś za darmo.
Mam masę klientów z Krakowa, którzy przyjeżdżają i kupują towar dużo taniej niż widnieje on na allegro.
Darmowa przesyłka jest po prostu dla mnie darmowa.
Mi chodziło o to, że dokonałem 3 zakupów, gdzie maksymalna liczba produktów w paczce była 2
Wiem, wiem. Nie rozumem tylko czemu uparłeś się na zakup na allegro. Tylko tam mieli takie okładziny? Bo to o v-ki chodziło, prawda? Nie pamiętam, a chyba wykasowałeś....Wybór bardzo duży, przesyłka darmowa, nie ma ograniczeń ile w paczce. Może cena wyższa, tego nie wiem.
Bzdura. Centrumrowerowe też ma przesyłki za darmo i to bez żadnych opłat ze strony klienta. Kupuję i tam i na allegro. Kupuję w zasadzie wszędzie, gdzie znajdę interesujący mnie produkt. I potrafię policzyć ile mnie będzie kosztował razem z przesyłką. Akceptuję to lub szukam dalej. I nie bawię się w zamawianie bzdur, które potem odsyłam. Płacę więc czasem jak frajer za przesyłkę. Nie zbiednieję przez to, a nie muszę się bawić w odsyłanie.
Jeżeli uważasz, że płacenie za usługę jaką jest wysyłka, i którą otrzymałeś to jest frajerstwo to ciężko mi z tym polemizować.
A to że jest limit cenowy, to normalne, sporo sklepów ma taka politykę.
No nie mów, że nie znasz najbardziej cebulackiej metody na smarta.Bierzesz co chcesz, dobierasz drugi produkt, żeby przebić próg cenowy, a potem go zwracasz za darmo.Mało ekologiczne, ale jak ktoś daje cenę 44,99 przy darmowej przesyłce od 45zl, to jakoś mi go nie szkoda.
... Płacę abonament za Smarta a i tak płacę za każdą przesyłkę, innymi słowy pisząc prostym językiem zostałem wyruchany na ten koszt abonamentu za Smarta, bo i tak nie mogę skorzystać z darmowej wysyłki.