Bardziej przypomina to ofertę komercyjną, niż szukanie współtowarzyszki/a na wspólny wyjazd.
Podziwiam metodyczność w podejściu do organizacji zespołu. Anons zdecydowanie wyróżnia się swoim dopracowaniem wobec wielu innych. Trzymam kciuki za powodzenie wyprawy!
My w tym roku jedziemy jej druga połowę w czerwcu po takiej trasie https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1XUHiPe7DWqPMaEbx180XMPW-jMWBiaPv&usp=sharing.
Ja jestem z innej bajki, zamiast organizować imprezę z takim rozmachem logistycznym pojechałbym po prostu sam
Cytat: MaciekK w 26 Lut 2024, 23:35Ja jestem z innej bajki, zamiast organizować imprezę z takim rozmachem logistycznym pojechałbym po prostu sam Właśnie chyba sensem tego ogłoszenia jest, by nie jechać samemu
Nota bene na starcie przewidują nadwyżkę 100% zgłoszeń, więc jest trochę preselekcji podczas negocjacji wstępnych przewidziane.
Przyznamy pierwszeństwo osobom z kwalifikacjami medycznymi, umiejącym naprawiać rowery, dysponującym samochodem na wyprawę, tym, którzy chcę przebyć całą trasę, znanym nam z innych wypraw.
Pytanie #1 - czy ma Pan samochód Pytanie #2 - czy jest Pan mechanikiem rowerowym, lekarzem, etc.Moim zdaniem fair.
Ja zaprzągłem AI do planowania tras.Miałem mc temu problem z rowerem i samolotem, - już nie mam.Wrzuciłem temat planowania trasy dookoła Bałtyku i całe Morze Bałtyckie projektów, z akcentem na ekonomiczne podróżowanie w grupie.Na koniec zapytałem, jak backpakingowo pakować karimatę składana na rower, by nie naruszać estetyki odbiorców wzrokowych i wynik wyjął mnie pozytywnie z butów.