Autor Wątek: Rower gravel do max 10 tys. Oraz kilka pytań amatora  (Przeczytany 4283 razy)

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
Moim zdaniem wybór gravela do Twoich potrzeb to dobry pomysł. Świetna dojazdówka do pracy, pod sakwy i na wycieczki. Potrzeba trochę czasu, żeby przyzwyczaić się do baranka, nowej pozycji, ale te zmiany następują szybko. Korzystam z treka, szosy i gravela i każdy rower jest inny. Będziesz zadowolony z gravela: to taka miękka szosa, prawie tak wygodny jak trek, ale lżejszy i szybszy. Do turystyki raczej odpuść carbon, cenowo też będzie ciężko. Kross Esker jest dobrze wyposażony, ale nie wszystkim pasuje ta rama i wagowo trochę odstaje od konkurencji.
Musisz też patrzeć na wyposażenie: bagażnik i odpowiednie sakwy i od razu to skompletować.
Wybrałem inną markę, mam już przejechane 3 tys. km Jestem bardzo zadowolony.
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
To jeszcze dodajmy, że gravel gravelowi nie równy. Są takie z geometrią do ścigania i takie do turystyki.
Co do Krossa to ja nie wiem co ludzie od niego chcą i pierwszy raz spotykam się z jakimiś uwagami..w tymże wątku :).
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
Ja słyszałem wiele razy, głównie na poziom wsparcia posprzedażowego - poprostu niektóre marki bardziej szanują swoich klientów - inne mniej  ;)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
Czlowieku nie wniosles do rozmowy kompletnie nic a probujesz byc zabawny. Jednak wolalbym zeby wypowiadali sie ludzie z dwucyfrowym IQ.

Wpadłeś na Forum przelotem, bez przywitania się, i od razu takie teksty ...

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
Może ma kompleksy w rozmowach z ludźmi z trzycyfrowym, stąd takie preferencje ;)

Offline Mężczyzna quiros

• Miasto: Kato
  • Na forum od: 28.01.2022

Czlowieku nie wniosles do rozmowy kompletnie nic a probujesz byc zabawny. Jednak wolalbym zeby wypowiadali sie ludzie z dwucyfrowym IQ.

lol! Chyba  cos Tobie umknelo....

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum