Autor Wątek: Gravelowa Korona Ultra  (Przeczytany 1233 razy)

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 04.11.2018
    • simrace.pl
Gravelowa Korona Ultra
« 15 Kwi 2024, 16:51 »
Gravelowa Korona Ultra to nowy cykl zrzeszający 8 uznanych gravelowych wyścigów ultra w Polsce. Podejmij prawdziwie królewskie wyzwanie i zdobądź swoją Koronę! 👑
🌊 Przejedź całe polskie wybrzeże od granicy do granicy podczas Baltic Bike Challenge oraz poznaj uroki Pomorza Środkowego przemierzając Ziemię Gotów w ramach Gothica Trail. Pozostając na północy kraju skieruj się na wschód, by podczas Great Lakes Gravel pościgać się najlepszymi szutrami Warmii i Mazur.
🌲 W samym sercu Polski przeżyj wspaniałą przygodę szlakami Mazowiecki Gravel, zaś na trasie Warta Gravel daj się pochłonąć malowniczym krajobrazom Wielkopolski w miejscu, gdzie rozpoczęła się historia naszego kraju.
⬇️ Na południu czekają na Ciebie trzy ultramaratony górskie, które odwdzięczą Ci się widokami do zapamiętania na całe życie.
⛰ Staw czoła prawdziwie wymagającym podjazdom Karkonoszy i Gór Izerskich podczas GravOn. The Adventure i przeżyj niezapomnianą przygodę w najpiękniejszych zakątkach polskich Karpat trasą od Przemyśla do Głodówki w ramach Poland Gravel Race.
🚵‍♂️ Jeśli masz apetyt na jeszcze więcej, to rzuć wszystko i jedź w Bieszczady, by zasmakować lokalnych przysmaków i najlepszych bieszczadzkich tras podczas proziak.gravel.

Wyścigi spod znaku Korony Ultra to gwarancja jakości, perfekcyjnie wyznaczonej trasy oraz najwyższego poziomu organizacji.

Zapraszamy na naszą stronę:
➡️ www.koronaultra.pl
Strona jest jeszcze w budowie, wkrótce znajdzie się na niej komplet informacji, prosimy o wyrozumiałość. 😉
Zaobserwuj nas również na Instagramie:
https://www.instagram.com/gravelowakoronaultra
…i do zobaczenia na trasie!

Jak wam się podoba nowy pomysł dla gravelowców?
Polski Klub MTB

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
Odp: Gravelowa Korona Ultra
« 19 Kwi 2024, 16:34 »

Jak wam się podoba nowy pomysł dla gravelowców?

Widzę, że szału radości nie ma. Przy takiej konkurencji na rynku ultragavelowych imprez każda metoda by podnieść frekwencję tych "własnych" wydaje się dobra.

Podstawowe zastrzeżenie jakie mam to fakt, że tak poważny projekt ogłasza się praktycznie w trakcie trwającego lub zaczynającego się  właśnie sezonu. Przecież zapisy i opłaty na niektóre imprezy zaczęły się już pod koniec roku. Wg mnie prawdziwe zainteresowanie będzie można ocenić dopiero po przyszłorocznym sezonie.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 48%]

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
Odp: Gravelowa Korona Ultra
« 20 Kwi 2024, 19:32 »
Jest to jakiś pomysł na promocje, ale faktycznie późno.

a ja się nadal cieszę że mam pakiet na Wartę  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum