Na razie brakuje mi diodek z wahoo, na których miałem aktualne HR + alerty z Varii.
Pojawił się oficjalnie SDK dla Karoo3
Niestety zupełnie się nie znam na programowaniu i okolicach Są takie rozszerzenia do garmina edge? Jak tego szukać?Oczywiście chodzi mi o zupełnie inną "treść" tego dodatku niż tutejszy przykład.
dzięki, o connect słyszałem, muszę przejrzeć, ale wątpię, żebym tam znalazł to, czego mi brakuje w Edge. W moim pytaniu chodziło o dodatki pochodzące spoza oficjalnej dystrybucji, w sensie "ktoś napisał". Jak tego szukać?
W przyapdku Karoo sporym minusem jest to, że mają "kosę" z Shimano i co za tym idzie ich komputerek nie ma obsługi Di2, a to dla osób mających owe Di2 właściwie dyskwalifikacja. Teraz możliwe, że jakoś ten zakaz uda się obejść.
Ale przecież cały Connect IQ to jest właśnie "ktoś napisał".
Rozglądam się za silikonowym etui do tego modelu. Znalazłem (rzekomo jedyny na rynku) firmy Tuff Luv na niemieckim Amazonie.Zna ktoś coś innego, szybciej dostępnego i ew. tańszego?
używam Karoo 3 od paru tygodni i zainstalowałem rozszerzenie z pogodą Headwind:timklge/karoo-headwind.