- przerzutka tylna xt od 9 rzędowego napędu, - klamkomanetki shimano tiagra 3x10 zewnętrzne prowadzenie linki - przerzutka przednia shimano claris, którego nie ruszałem z roweru- kaseta tylna 10 rzędowa 11-36- korba shimano wzięta z MTB wykręcona najmniejsza tarcza, więc jest 42-32, na kwadrat a więc 2 rzędowa korba- łańcuch shimano xt, 10 rzędowy
Taka ciekawostka, mianowicie w drugim rowerze w Breezerze z prostą kierą, mam ten sam napęd w sensie łańcuch i kaseta, tylko korba jest inna bo bardziej miękka (deore 22-36).
Bazyl3:A gdzie tym bidonem rzucać jak będę następnym razem w okolicy? W lecie często jeżdżę rowerem w okolicy jak przebywamy u teściów mieszkających w Rytwianach (nieopodal Staszowa).
Z Rakowa to już byście dorzucili do mnie bidonem Fajnie popatrzeć na okolicę okiem czyjegoś obiektywu Sosny na szczudłach nie odwiedziliście?
Te klamkomanetki to chyba "stara Tiagra" skoro współpracuje z przerzutką MTB?
Oś suportu o długości jak dla MTB czy dałeś wkład z krótszą osią? Inna linia łańcucha.
vooy.maciej:Jeżeli chodzi o krajobraz, bardziej pasowałaby droga gruntowa jaka jeszcze do niedawna tam była. Z drugiej strony tam wyżej ktoś mieszka. Jakimś rozwiązaniem mogłaby być dobrej jakości szutrówka, ale taka jak np. te w Szwecji.
Dzięki za galerię, potwierdziła potencjalne punkty widokowe, które zamierzam odwiedzić w zimowej szacie.