Autor Wątek: Wieże widokowe Pogórza Przemyskiego, Gór Słonnych, Bieszczadów, Beskidu Niskiego  (Przeczytany 3960 razy)

Offline Mężczyzna Trymer

• Miasto: EU
  • Na forum od: 11.04.2018
Ale Panie Rigde, to nie tylko to co Piszesz - to Pogórze -Rożnowsko -Ciężkowickie, bądźmy rzetelni -
W tytule nie dało się już więcej napisać. Jest ograniczenie liczby znaków. W opisach zdjęć jest napisane, zresztą mezoregiony to Pogórze Ciężkowickie i Pogórze Rożnowskie - osobno.
Nie wiedziałem, że to tak wygląda na podróżniczym  forum. Dziękuje za odpowiedź i czekam na więcej ! Pozdrawiam !

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Nie wiedziałem, że to tak wygląda na podróżniczym  forum. Dziękuje za odpowiedź i czekam na więcej ! Pozdrawiam !
Zgłoś
Dzięki za odpowiedź, ale odzew marny, widocznie foty beznadziejne i opis nieprzydatny, szkoda czasu na pisanie, c.d.nienastąpi. Posty będą na g+ i jednej z platform metawersum.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
Czytają i oglądają, ale to skryci wielbiciele, nie ma się co przejmować. Już pisałem, że fotografie urokliwe. Marzy mi się by kiedyś tak podróżować. W ten weekend będziemy mieli z żoną przedsmak wyjazdów bez dzieci, chociaż z drugiej strony czuję się trochę nieswojo. Będzie mi jednak brakowało ich denerwującego nieraz szczebiotania i sprzeczek.

A na pocieszenie napiszę Tobie, że w dziale Podróże z dziećmi jest dużo większa posucha. Dzieci są coraz bardziej passe, niestety.

Pozdrawiam, i pisz/wklejaj zdjęcia. Może nie teraz, ale kiedyś będzie to dla mnie kopalnia wiedzy.
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
 Podjazd nie rób se jaj. Kto ma czytać ten czyta i ogląda i interpeluje we właściwym czasie. Także ten tego ... bez focha proszę.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna rufiano

• Miasto:
  • Na forum od: 03.02.2014

Offline Mężczyzna marcin_g

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 04.06.2018
odzew marny, widocznie foty beznadziejne i opis nieprzydatny, szkoda czasu na pisanie

A proponowałem, żeby dodać do forum lajki https://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=27532.0 - to "wszyscy" byli przeciw - za byli ci, którym nie chce się/nie mogą/nie umieją/wstydzą się pisać ale nie mogli wyrazić swojego poprarcia bo nie ma lajków  :P

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010

Offline Mężczyzna Jerzy R

• Miasto: Polska Kraków
  • Na forum od: 06.08.2020
Przeczytane, zobaczone, się podoba. Czytam i oglądam wiele wątków z wyjazdów np. R_cha, Rufiano, Wikiego czy Iwo i wielu innych forumowiczów.

Offline Mężczyzna piwko

• Miasto: dolny ślask
  • Na forum od: 15.06.2020
Podjazd nie rób se jaj. Kto ma czytać ten czyta i ogląda i interpeluje we właściwym czasie. Także ten tego ... bez focha proszę.
Otóż to....
Zupełnie nie przystoi taki "foch" do poziomu relacji...
Chyba. że to tylko "tania podpucha" ze świadomością, w myśl zasady "kto się zna i wie to i owo, doceni"  ;D

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Dzięki za odpowiedź, ale odzew marny, widocznie foty beznadziejne i opis nieprzydatny, szkoda czasu na pisanie, c.d.nienastąpi. Posty będą na g+ i jednej z platform metawersum.

rób swoje, sprawia Ci to frajdę, a innym oglądanie przyjemność. Dobrze wiesz, że te Twoje poranne mgły uwielbiam.
Dziękuję i pozdrawiam..... i podziwiam chęć wstawania rano ;-)

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy

Ej, no bez takich zagrań bardzo proszę. Ja nie tylko czytam i podziwiam, ale nawet zaplanowałem sobie podobną trasę i zapisałem na kiedyś w przyszłości. Już raz zresztą przejechałem Beskid Niski po Twoich śladach.

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
Brak komentarzy nie znaczy, że nikt nie czyta i nie ogląda. Wrzucaj relacje i ślady. Wystarczy, że przynajmniej jedna osoba skorzysta, a już trud zostanie wynagrodzony. 
Pozdrawiam,
Krzysiek

• niech tak się stanie
Spoko, na razie pojechałem na Słowację, widokowo na grzbiecie Wielkiej Fatry warun petarda, ale wiatr również. Dzisiaj akurat powtórka znanej trasy, ale to jak grzbiet Radziejowej - nigdy się nie nudzi.

Offline Mężczyzna pawelpodroznik

• Miasto: Gajówka, Pogórze Izerskie
  • Na forum od: 18.04.2014
    • http://www.MagiczneIzery.pl
Podjazdy, masz może ślad gpx? :)  Jadę w poniedziałek i będę się sugerował Twoją relacją  ;)
--
Rower to moja wielka pasja :) Wszystkich pasjonatów zapraszam na piękne Pogórze Izerskie. Są tu świetne trasy na każdy rodzaj roweru. Dla rowerzystów zawsze znajdę miejsce na namiot i podpowiem moje ulubione szlaki :)

• niech tak się stanie
Podjazdy, masz może ślad gpx? :)  Jadę w poniedziałek i będę się sugerował Twoją relacją  ;)
Mam, aczkolwiek niektóre segmenty można lepiej pojechać.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum