Autor Wątek: Wakacje bez końca  (Przeczytany 3496 razy)

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
Odp: Wakacje bez końca
« 21 Paź 2024, 19:43 »
Jak zawsze fantastyczne zdjęcia. Też się kręciłem ostatnio trochę w tamtych okolicach, z noclegami w bazie namiotowej w Radocynie i w chatce w Zyndranowej.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
« 21 Paź 2024, 19:52 »
Zjechane niby do znudzenia, a jednak nigdy się nie nudzi. Dobrze jest mieć dodatkowe wolne  :D
A jabłka kwaskowe czy słodkawe raczej?
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 21 Paź 2024, 19:59 »
Fajnie popatrzeć na tereny, które jakiś czas temu przedreptałem naprawdę dokładnie. Tak BTW to z Olchowca do Tylawy da się teraz normalnie jechać rowerem?

Offline Mężczyzna Thedio

• Miasto: Łańcut
  • Na forum od: 26.02.2013
« 21 Paź 2024, 20:33 »
Jak zawsze fantastyczne zdjęcia. Też się kręciłem ostatnio trochę w tamtych okolicach, z noclegami w bazie namiotowej w Radocynie i w chatce w Zyndranowej.
Okolica na rower jest znakomita!

Zjechane niby do znudzenia, a jednak nigdy się nie nudzi. Dobrze jest mieć dodatkowe wolne  :D
A jabłka kwaskowe czy słodkawe raczej?

Jadłem z trzech drzew, dwa na Słowacji i jedno w Polsce, wszystkie były słodkie.

Fajnie popatrzeć na tereny, które jakiś czas temu przedreptałem naprawdę dokładnie. Tak BTW to z Olchowca do Tylawy da się teraz normalnie jechać rowerem?

Bez większych przeszkód, za Olchowcem szutrówka, trochę lasu i łąki. Ja na tej drodze byłem pierwszy raz i jestem zachwycony terenem.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 21 Paź 2024, 21:10 »

Bez większych przeszkód, za Olchowcem szutrówka, trochę lasu i łąki. Ja na tej drodze byłem pierwszy raz i jestem zachwycony terenem.
Od Olchowca do Wilszni zawsze była droga, przez Smereczne też, ale kiedyś pomiędzy Wilsznią a Smerecznym był kawałek lasu, który nie bardzo nadawał się do jazdy. Stąd moje pytanie.

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« 21 Paź 2024, 21:22 »
Bez większych przeszkód (...)

O ile akurat błoto nie sięga po osie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat