Autor Wątek: Bajeczna Słowenia-ok. 975 km-ów-druga połowa sierpnia 2024  (Przeczytany 1013 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Serwus! :)

Czy ktoś ma ochotę wybrać się na około 10-12 dni (z dojazdami 13-14 dni) na Słowenię i zrobić tam traskę około 975 km (jak w załączniku).

Pozwolę sobie uzasadnić dlaczego m.in. uważam, że Słowenia jest bajeczna za pomocą zdjęć Marka (także z forum; który to Marek też już się tymi zdjęciami tutaj dzielił a poza tym podaję źródło/autora, więc mam nadzieję, że nie będzie mieć mi za złe):

https://photos.google.com/share/AF1QipNZXQcEDsilyf6OqFGiHkZYBlGkr11VudP07UrF0uEBi-q7LyrNSlARA12SpJw-1w?key=dDlGeUhndkJsaFVDSkFIRU5rbTl2b3hOV3JzNmZn

Generalnie na tej małej powierzchni jest wszystko: porywające widoki, małe, ładne miasteczka, góry, wodospady, czyste powietrze i pewnie też dobre jedzenie! :D

Skąd dokąd: dojazd do Szentgotthard(Węgry) najoptymalniej autem i potem już rowerami (tj. na załączonej mapce)
Dziennie: około 100-120 km z rannymi startami ok.7-8 rano
Spanie: pod namiotami
Rower: gravel/górski
Typ charakteru ewentualnego kompana/ki : osoba pozytywnie nastawiona do ludzi i świata, nie marudząca.

Poza tym chciałbym, że osoba miała już pewne doświadczenie w tego typu wyprawach. Rzecz jasna trzeba by też porozmawiać i się poznać.

Uważam, że Słowenia mimo iż mała, to jest super przygodą naszpikowaną widokami, które na długo zapadną w pamięci.

Mój email w przypadku zainteresowania/pytań: piotrekj81@gmail.com

« Ostatnia zmiana: 11 Lip 2024, 06:51 Piotrek81 »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum