Autor Wątek: Ciekawe miejsca w świętokrzyskim oraz fragmenty lubelskiego w 3 dni  (Przeczytany 1933 razy)

Offline Mężczyzna Bazyl3

• Miasto: świętokrzyskie
  • Na forum od: 02.09.2015
Tego nie wiedziałem, zresztą nie chciałem ryzykować... była 21:30 jak zaczęliśmy się rozbijać. Gdybym wiedział, że nad zalewem stoi taka fajna chatka, po domku ratowników, to pewnie byśmy do niej dojechali... tym bardziej, że byłoby praktycznie z górki. Co do noclegu, dziękuję na przyszłość.

Jeżeli chodzi o atrakcje, to nie sposób zobaczyć wszystkiego... kolejnym razem trasę wyznaczę inaczej i uzyskam wiedzę o nowych atrakcjach. A błąd poprawiłem, dzięki!

Na przyszłość - późno chodzę spać i bardzo wcześnie wstaję :) Co do noclegu, to myślę, że w okresie wakacyjnym lepiej zrobiliście zostając w lesie, bo zalew to miejscówka lokalnej młodzieży :P W przypadku poszukiwania atrakcji w pobliżu Pasma Jeleniowskiego, służę pomocą :) Ominęliście na przykład klasyka okolicy, czyli zamek w Ujeździe, ale to, rozumiem, dlatego że znacie? :)

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
Nie no, w zamku byliśmy kilka razy. Nawet w tym roku z dzieciakami go zwiedzaliśmy, ale to była wycieczka bez rowerów. Autem z Rytwian podjechaliśmy. Ogólnie, to w okolicach Staszowa, tak do 50-75 km, to mam zwiedzone sporo, ale na takich jednodniowych wypadach😀
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna Bazyl3

• Miasto: świętokrzyskie
  • Na forum od: 02.09.2015
Nie no, w zamku byliśmy kilka razy. Nawet w tym roku z dzieciakami go zwiedzaliśmy, ale to była wycieczka bez rowerów. Autem z Rytwian podjechaliśmy. Ogólnie, to w okolicach Staszowa, tak do 50-75 km, to mam zwiedzone sporo, ale na takich jednodniowych wypadach😀

Tak właśnie myślałem, ale jakby co - pytaj i pisz śmiało :)

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Czas wykorzystany na maksa :D
Zdjęcia pierwsza klasa.
A ta różowo kwitnąca roślina to lilia złotogłów :D
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
marg:
Wyjazd był intensywny, nawet za bardzo, bo wiele miejsc obejrzeliśmy pobierznie. To pierwszy raz więc kolejny będzie bardziej przemyślany.

Co do kwiatka, wiedziałem, że na forum znajdzie się dobra dusza, która poda mi jego prawidłową nazwę. Dziękuję, podmieniłem na stronie🙂
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum