Autor Wątek: Szukam partnera GÓRY PRZEKLĘTE - Czarnogóra/Albania 15 IX- 4 X 2024  (Przeczytany 1348 razy)

Offline Mężczyzna ilurysiek

• Miasto: Kórnik
  • Na forum od: 18.03.2009
Treking/ turystyka/sakwiatrstwo , żadne łykanie kilometrów. Trasa kondycyjnie raczej trudna. Widokowo 11/10. Płeć i wiek obojętne. Jadę z namiotem ale po drodze czasem w razie potrzeby kwatera, fajna knajpka i trala la la la. Foto i takie tam. Luz i cieszenie się wspaniałym czasem. Podany jest mój termin rezerwacji na trasie Kraków-Podgorica. Lot w obie strony na 2 VII to 306 zł. Dochodzi rower i bagaż. Można się dołączyć lub wcześniej wyjechać. Max 2 osoby. To ma być intymny kontakt z kulturą i przyrodą, a nie rajd ścieżkami Lenina. Trasę mam już ustaloną m.in Teth, Jezioro Koman, Cerem, Plav, Tamere. Dopuszczam modyfikacje z. wzgl na partnera. Jestem pogodnym facetem i mam b. duże doświadczenie rowerowe. Jak zostanie czas to pociągiem do Mojkovc i zjazd z Żablijak do wąwozu Pivy tunelami. Mogę przesłać ślad .gpx

Offline Mężczyzna lepiotrek

• Więcej uczy cudza głupota niż własny rozsądek
  • Miasto: Sochaczew
  • Na forum od: 23.04.2014
Fajny pomysł szkoda, że nie w sierpniu. Z Zabljaka pojedź północnym Durmitorem na Nedajno, Crkvicko Polje do Hum/Scepan Polie  - trasa 10/10. Wrócisz sobie wzdłuż Pivy, chociaż dla mnie trasa   przereklamowana a jazda tunelami mało przyjemna, szczególnie w weekend kiedy jedzie tam dużo aut z BiH i SRB.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Odpuściłbym jezioro Koman, to zwykłe śmietnisko https://photos.app.goo.gl/x14LYM7Xf727gfLm8
Mieliśmy tam więcej pozwiedzać, ale po jednym dniu zdecydowaliśmy, że damy im jeszcze ze dwie/trzy dekady na ogarnięcie się z syfiarstwem :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum