Ciekawy ten most w Lutomiersku, szkoda że o nim nie wiedziałem we wrześniu jak tamtędy przejeżdżałem.
No, ale nie dałeś znaku że jedziesz to masz
DO GŁAZU NARZUTOWEGO TRUPIANKA
fajne klimaty Łódzkienietypowe zabarwienie tych pagórków na foty, jakieś minerały?
Cytat: Borafu w 18 Mar 2025, 11:45No, ale nie dałeś znaku że jedziesz to masz Owszem, acz to był dość specyficzny wyjazd, logistycznie mi się to nie składało z koncertem w Aleksandrowie, na który się wybrałem.
W Internecie szczegół nie ma chociaż powstała na jej temat praca dyplomowa.
głównym składnikiem jest tlenek żelaza (III) z domieszkami tlenku żelaza (II) oraz związków organicznych. Jest to teren zanieczyszczony również innymi metalami ciężkimi, takimi jak: cynk, kadm, kobalt a nawet arsen. W niektórych poziomach zanieczyszczenie poszczególnymi metalami (np. arsenem) przekracza kilkukrotnie dopuszczalną zawartość.
Serio, nie ma?https://lowiczanin.info/pl/377_polecamy/291531_powstala-praca-dyplomowa-o-czerwonej-gorze-w-lowiczu-.htmlPonadtoCytujgłównym składnikiem jest tlenek żelaza (III) z domieszkami tlenku żelaza (II) oraz związków organicznych. Jest to teren zanieczyszczony również innymi metalami ciężkimi, takimi jak: cynk, kadm, kobalt a nawet arsen. W niektórych poziomach zanieczyszczenie poszczególnymi metalami (np. arsenem) przekracza kilkukrotnie dopuszczalną zawartość.