Autor Wątek: "Romantyczny-nocleg-w-hamaku-to-jakis-psychodeliczny-koszmar"  (Przeczytany 7104 razy)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017

Tak, spotykałem już takich. Jest sobie polana, jest stół z zadaszeniem. Można jak człowiek rozbić namiot i usiąść przy stole do kolacji. Ale nie. Nad stołem wisi sobie hamakowiec ;)

Ave. Irytujące typy

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Wyciągasz palnik na stół i zaraz hamaka nie będzie  ;)

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Wyciągasz palnik na stół i zaraz hamaka nie będzie  ;)

No, chyba, że hamakowiec zrzuci balast na stół i gotować będziesz nań mniej chętnie  :icon_twisted:

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012

]
I śpisz w tym w czym później jedziesz?

Nie ma większego sensu ta dyskusja, każdy używa tego co lubi i co mu pasuje. Mi hamak z wielu względów nie odpowiada i nie przekonują mnie argumenty za nim. Mozna powiedzieć kwestia gustu, natomiast dużo większa uniwersalność namiotu IMO jest faktem.
Śpię w tym samym w czym jeżdżę. Ubrania zmieniam, gdy się wymyję. Używam wkładki do śpiwora, żeby go nie brudzić. Nie wpadłem na to, że można inaczej :D

Dyskusja ma o tyle sens, że pozwala rozwiać mity. Pojawia się sporo argumentów za hamakiem, z którymi się nie zgadzam i odwrotnie.

Tak, spotykałem już takich. Jest sobie polana, jest stół z zadaszeniem. Można jak człowiek rozbić namiot i usiąść przy stole do kolacji. Ale nie. Nad stołem wisi sobie hamakowiec ;)

Ave. Irytujące typy
Ja najpierw jem kolację, a dopiero potem rozkładam hamak. Wątpliwe żebym komuś zablokował stół.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Romal

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 05.06.2006
Wątpliwe żebym komuś zablokował stół.

Spoko. Tam było " ;) ". Kto pierwszy, ten lepszy. Nie mam rezerwacji i na nikogo się nie złoszczę za zajęcie stołu. Zauważyłem tylko, że hamakowcy wykorzystują go w nietypowy sposób.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum