Ale bez napinki, ze zdrowiem u mnie nie najlepiej i w związku z tym będzie to prawdopodobnie mój ostatni ultramaraton w, pożal się Boże, karierze „kolarskiej”. 10 lat i starczy.
No, ale jak rozumiem padać nie powinno.
@Wilk, jak zwykle czarujesz, IMO jesteś kandydatem do wysokiej lokaty, przemawiają za tym dane: Twoje wyniki: RTP i Podróżnik oraz baza, którą zrobiłeś jeżdżąc daleko i szybko.
Cytat: skaut w 21 Sie 2024, 17:49@Wilk, jak zwykle czarujesz, IMO jesteś kandydatem do wysokiej lokaty, przemawiają za tym dane: Twoje wyniki: RTP i Podróżnik oraz baza, którą zrobiłeś jeżdżąc daleko i szybko.Też tak myślę, do tego żadnych szaleństw w innych maratonach ostatnio nie widziałem, także zimne i metodyczne podejście do tego startu zaowocuje pewnie wysoką lokatą.
@skaut W 2022 na mecie nagradzali uczestnika, który najbardziej się poprawił względem swojej życiówki na BBT - także masz pole do popisu
@Wilk, jak zwykle czarujesz, IMO jesteś kandydatem do wysokiej lokaty, przemawiają za tym dane: Twoje wyniki: RTP i Podróżnik oraz baza, którą zrobiłeś jeżdżąc daleko i szybko. Jak dogonisz mnie pomiędzy Kowalem, a Łowiczem to znaczy, że będzie co najmniej pierwsza dziesiątka. Np. Paweł Pieczka w swoim najlepszym czasie dogonił mnie dokładnie w Kowalu, czyli na 400 km. "nadrobił" co najmniej 8 h w różnicy startu.
Powodzenia wszystkim startującym!Ps. Może uda się zrobić forumowe family photo na mecie, jak za dawnych dobrych czasów?
Też tak myślę, do tego żadnych szaleństw w innych maratonach ostatnio nie widziałem, także zimne i metodyczne podejście do tego startu zaowocuje pewnie wysoką lokatą.
Ja bym jeszcze dodał start w pierwszych grupach open w sobotę. Na samym początku startują osoby, które są najwyżej w rankingu Ultracup. Przez to można się podłączyć do mocnej grupy i współpraca w takiej grupie może zaowocować 😊
I nie popełniajcie błędu z lekceważeniem pogody, upały bardzo szybko ludzi drenują z sił, łatwo się spalić na pierwszych 300km.