W Bieszczadach w nocy z niedzieli na poniedziałek powinno grubo poniżej 20 stopni
(...)307.Z Łowiczem mam takie wspomnienia, że na poprzedniej edycji chciałem sobie na sali gimnastycznej zrobić małą drzemkę na materacu, ale osoby obsługujące punkt kontrolny nie dały możliwości. Za to przywitały nas osoby przebrane w łowickie stroju ludowe
(...)Cytat: skaut w 21 Sie 2024, 17:49Powodzenia wszystkim startującym!Ps. Może uda się zrobić forumowe family photo na mecie, jak za dawnych dobrych czasów?Jak najbardziej, ja dojeżdżam dość wcześnie, koło 14-15 powinienem być w bazie. Natomiast obawiam się, ze część ludzi będzie rozstrzelona na kwaterach w sporym promieniu od Wolina, my w trójkę nocujemy 5km od Wolina. (...)
Powodzenia wszystkim startującym!Ps. Może uda się zrobić forumowe family photo na mecie, jak za dawnych dobrych czasów?
Cytat: Tomek_bikelover w 20 Sie 2024, 22:25(...)307.Z Łowiczem mam takie wspomnienia, że na poprzedniej edycji chciałem sobie na sali gimnastycznej zrobić małą drzemkę na materacu, ale osoby obsługujące punkt kontrolny nie dały możliwości. Za to przywitały nas osoby przebrane w łowickie stroju ludowe Jesteś pewien, że to było w Łowiczu? Ja pamiętam stroje ludowe z Opoczna. W Łowiczu jest duża hala sportowa i szerokie "WF-owe" materace. To jest tzw. Duży PK z definicji dedykowany do spania. Ja tam zawsze śpię, odkąd trasa wiedzie przez Łowicz.Taki patent podejrzany 2 lata temu: jeden zawodnik wrzucił do przepaku materacyk i cienki śpiworek i nie musiał sępić na wolne miejsce na materacu sportowym. Ja tak nie robię, ale może komuś się przyda?
w związku z tym będzie to prawdopodobnie mój ostatni ultramaraton....
@Żubr, wynik d. nie urywa 64:54, ale jest z czego schodzić . Jak sobie przypomniałem uzyskałem go w formule open - było łatwiej, tu opis tego historycznego osiągnięcia:http://skaut.bikestats.pl/1509141,Baltyk-Bieszczady-Tour-2016.htmlJak sobie to teraz przeczytałem, to aż się za głowę złapałem. Jakby to było w innym życiu
I pod słońce.To się wygrzejemy.
Trzeba w sobotę i w nocy z soboty na niedzielę ujechać jak najwięcej, a przerwę zrobić dopiero w największy upał w niedzielę.
Ale w sobotę temperatury chyba nie będą o wiele niższe, prawda?