Scott Adventure - masz jak na myśli serię Adventure z jej geometrią? Bo modelu raczej sobie takiego nie przypominam.... Jeśli tak, to ciężko o porównanie - w serii można było znaleźć zarówno rowery z fajnym osprzętem i (chyba?) podwójnie cieniowaną ramą (bez katalogu głowy nie dam), można było też znaleźć takie w których tylko rura podsiodłowa była cr-mo a reszta ze stali hi-tenTak więc konkretnie Drogi Panie
Ania jeździ na Scott Apache ... i jest git :-)
Wow! Widzę, że trafiłem na fachowca No i znalazłem Montanę, która nie poszła na Allegro ale może właściciel nadal chce sprzedać.Poza tym zerkam też w stronę Mongoose (sam przez 10 lat ujeżdżałem Maneuvera) i wygląda na to, że Sycamore z okolic 1990 byłby dobrym wyborem.A wiesz może, gdzie znajdę katalogi Gianta?
Ania jeździ na Scott Apache ... i jest git
Zerknąłem z ciekawości na Alledrogo - w ciągu ostatnich 24h są 3 Scotty które mogą Cię interesować: podwójnie cieniowana Montana 90 (jest już chyba z 10 raz, więc mógłbyś, nawet się potargować) wspomniany Delano 93 i pozakatalogowa Tacoma 94
Delano może nie iść drogo - to mało znany model (był tylko w 93 roku dostępny), nie to co Peak A tą Montanę wziąłeś z marszu czy się targowałeś (jeśli mogę spytać oczywiście)?