Dzięki Roch, mam nadzieję, że mi się to uda - chociaż na święta planowałem ukończyć filmik, a już wiem, że nie zdążę Ale na Galę Oscarową zdążysz ?Cytat: łatośłętka w 16 Gru 2024, 12:21Wybiegając w przyszłość:Prócz tego koziorożca co tam sobieś jeszcze wymarzył na fest, gdzie z pewnością będziesz?Też mnie to trochę ciekawi
Wybiegając w przyszłość:Prócz tego koziorożca co tam sobieś jeszcze wymarzył na fest, gdzie z pewnością będziesz?
bezpieczaliśmy się poprzez znajomego, którego z kolei znajoma pracuje w ubezpieczalni na trzy litery, zaczynające się na C a kończącej na K
Cytat: walsodar w 16 Gru 2024, 12:08bezpieczaliśmy się poprzez znajomego, którego z kolei znajoma pracuje w ubezpieczalni na trzy litery, zaczynające się na C a kończącej na KNie chcę się czepiać, ale CUK to nie jest ubezpieczalnia, tylko multiagent. Z jakiej firmy ubezpieczeniowej była polisa? Bardzo to ciekawe, bo cena, która podajesz jest rewelacyjna.
obejmowało standardowy pakiet plus przede wszystkim akcje ratownicze do 6000 m n.p.m.
Faktycznie. Zerknąłem w mejle i było to od Weiner, Pakiet Podróż.
/.../ Oczywiście bez bagażu podróżnego, NNW i OC.
Rahman! Prze czu dzies ne.Teraz ... Tatalata.Prosiemy!(Nie daj się prosić, Ojcze.)
Co Cię tam najbardziej zaskoczyło?