Ale żeby tak w Brodnicki Park Krajobrazowy nie trafić... to trzeba poprawić koniecznie
Lepiej nie, bo później co poniektórzy marudziliby na jakość asfaltów
To zależy którędy, ja tam do Brodnicy kiedyś podbijałem od północy to pamietam, że asfalt jak stół był. Za Brodnicą trochę gorzej, ale ostatnio tam trochę położyli na tych największych dziurach.
W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.
Jest Ciekawie, i popieram pomysł z przelotem z drugiej strony Warszawy
Cytat: Tomek_bikelover w 25 Wrz 2024, 08:18W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.Skąd to info. Rozmawiałem z Janikiem z miesiąc temu i planuje na 20 lecie pierwszego BBT jubileuszową edycję.
Z drugiej strony Warszawy to chyba ciężko będzie z płynną jazdą po szosach, chyba, że po bardzo dużym łuku. Pełno ścieżek rowerowych, nierzadko z kostki, płytek.
Jest wręcz przeciwnie.
Cytat: podjazdy w 25 Wrz 2024, 11:49Z drugiej strony Warszawy to chyba ciężko będzie z płynną jazdą po szosach, chyba, że po bardzo dużym łuku. Pełno ścieżek rowerowych, nierzadko z kostki, płytek.Jest wręcz przeciwnie.
Na Wale Miedzeszyńskim zrobili już asfalt? Bo kiedyś to tam ładnych parę km była kostka
Cytat: Wilk w 25 Wrz 2024, 14:10Na Wale Miedzeszyńskim zrobili już asfalt? Bo kiedyś to tam ładnych parę km była kostkaNie zrobili. Nawet jest gorzej niż dawniej. Jak mogę, to omijam to miejsce rowerowo.
Cytat: PABLO w 25 Wrz 2024, 14:19Cytat: Wilk w 25 Wrz 2024, 14:10Na Wale Miedzeszyńskim zrobili już asfalt? Bo kiedyś to tam ładnych parę km była kostkaNie zrobili. Nawet jest gorzej niż dawniej. Jak mogę, to omijam to miejsce rowerowo.Zamiast tam, to jedziesz przez Gocław, Łasaka, Kadetów, Lucerny, Mrówczą, Mozaikową do Obwodnicy i obwodnicą po zewnętrznej od Warszawy dojeżdżasz do Wału. Można też ciągnąć Dalej Mozaikową, przeskoczyć na Włókienniczą do Józefowa, potem 3 Maja do końca, w lewo, w prawo i jesteś w Otwocku.
Ciekawe dlaczego geniusze drogownictwa nie wbijają takich słupków w jezdni drogi podporządkowanej przed skrzyżowaniem, a tylko na DDR-ach?