Na linii otwockiej, bywało, wymijałem się z Pawłem prawie codziennie.
A może by tak ponegocjować z Danielem, żeby zrobił MRDP odpowiednio wcześniej? Trzy tygodnie przerwy by się przydały przed MPP.
Tydzień wcześniej jest długi weekend sierpniowy, bez szans na jakąkolwiek bazę maratonu. Pozostaje prosić organizatora MPP aby przesunąć MPP na tydzień dwa później.
To by wymagało przesunięcia MPP na ostatni tydzień września - bez sensu.
W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.
Cytat: Tomek_bikelover w 25 Wrz 2024, 08:18W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.byłbym ostrożny z tym stwierdzeniem, przez chwilę na profilu IS KonceptKolarski była fota z terminami imprez i bodajże 7-10.06.25 był kafelek BBT Jubileuszowy. Miałoby to sens bo wersja Gravel startuje 5.06.25. Zdjęcie zniknęło dosyć szybk, a nowe nie zawiera już tego kafelka... może to przypadek, a może sterują momentem wypuszczenia informacji. Żałuję, że nie zrobiłem screen'a Jeżeli jest oficjalne info, że nie będzie to dajcie znać.Dobrego dnia!
Cytat: Bearded.Wheels w 6 Paź 2024, 09:41Cytat: Tomek_bikelover w 25 Wrz 2024, 08:18W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.byłbym ostrożny z tym stwierdzeniem, przez chwilę na profilu IS KonceptKolarski była fota z terminami imprez i bodajże 7-10.06.25 był kafelek BBT Jubileuszowy. Miałoby to sens bo wersja Gravel startuje 5.06.25. Zdjęcie zniknęło dosyć szybk, a nowe nie zawiera już tego kafelka... może to przypadek, a może sterują momentem wypuszczenia informacji. Żałuję, że nie zrobiłem screen'a Jeżeli jest oficjalne info, że nie będzie to dajcie znać.Dobrego dnia!W zeszłym tygodniu rozmawiałem z Weroniką. Zapytałem m. in. o jubileuszową edycję BBT. Bałtyk-Bieszczady bedzie w 2025. Zapytałem o termin, ale usłyszałem tylko, że bedzie wcześniej niż w tym roku. Dokładnej daty Weronika nie chciała zdradzić.