Autor Wątek: MPP 2025  (Przeczytany 10408 razy)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
Odp: MPP 2025
« 25 Wrz 2024, 20:12 »
Na linii otwockiej, bywało, wymijałem się z Pawłem prawie codziennie.

BTW - jako lokalsi moglibyście wyjść z jakąś petycją i docisnąć lokalne władze o budowę asfaltowej DDR wzdłuż obwodnicy na odcinku koło Zagórza. Upierdliwy kawałek jak się jedzie szosą, szczególnie po deszczu.

Jakoś wzdłuż S8 np. na wysokości Horowego Bagna mogli coś takiego zrobić (zero ruchu samochodowego, asfaltowa DDR dla lokalnej komunikacji rowerowej).

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 27 Wrz 2024, 22:58 »
A może by tak ponegocjować z Danielem, żeby zrobił MRDP odpowiednio wcześniej? Trzy tygodnie przerwy by się przydały przed MPP.

Tydzień wcześniej jest długi weekend sierpniowy, bez szans na jakąkolwiek bazę maratonu. Pozostaje  prosić organizatora MPP aby przesunąć MPP na tydzień dwa później.

Offline Mężczyzna marcinrzy

• Miasto: Mazowsze
  • Na forum od: 24.07.2019
« 30 Wrz 2024, 06:10 »
Tydzień wcześniej jest długi weekend sierpniowy, bez szans na jakąkolwiek bazę maratonu. Pozostaje  prosić organizatora MPP aby przesunąć MPP na tydzień dwa później.
Próbujemy?

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
« 30 Wrz 2024, 08:57 »
Wygląda jakby Daniel planował znowu zakończyć 1 września, skoro 15 sierpień jest tydzień przed startem. To by wymagało przesunięcia MPP na ostatni tydzień września - bez sensu.

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 30 Wrz 2024, 09:49 »
Można po pętli zostać nad morzem, odpocząć i jechać MPP ;)

Offline Mężczyzna bartekk

• Miasto: Wieleń
  • Na forum od: 22.02.2019
« 30 Wrz 2024, 09:52 »
Ja tak trochę z boku, ale też chętnie widziałbym MRDP wcześniej (żeby nie zahaczało o początek roku szkolnego, obecnie koniec limitu czasu przypada na 2 września). Ale ten długi sierpniowy weekend jest faktycznie niezłym blokerem. Zwłaszcza nad morzem :/

Offline Mężczyzna pit

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.02.2017
« 30 Wrz 2024, 11:30 »
To by wymagało przesunięcia MPP na ostatni tydzień września - bez sensu.
Mnie tam rybka, ale wyobraźcie sobie, że tegoroczny MPP właśnie się teraz toczy i temperatura w nocy, w górach spada choćby do minus pięciu i następuje rzeź niewiniątek. Pomijając tradycję, zaklepane terminy, rezerwacje, renomę imprezy, itp. - nie wyobrażam sobie by po rozpoczęciu zapisów Organizator nagle przesunął termin maratonu o 2, 3 tygodnie dla ambicji kilku osób.
No chyba, że się mylę :D

Offline Mężczyzna Bearded.Wheels

• Na forum od: 15.05.2024
    • parę słów o przygodach w ultra
« 6 Paź 2024, 09:41 »
W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.
byłbym ostrożny z tym stwierdzeniem, przez chwilę na profilu IS KonceptKolarski była fota z terminami imprez i bodajże 7-10.06.25 był kafelek  BBT Jubileuszowy. Miałoby to sens bo wersja Gravel startuje 5.06.25. Zdjęcie zniknęło dosyć szybk, a nowe nie zawiera już tego kafelka... może to przypadek, a może sterują momentem wypuszczenia informacji. Żałuję, że nie zrobiłem screen'a ;(
Jeżeli jest oficjalne info, że nie będzie to dajcie znać.

Dobrego dnia!
Nie pozwól, aby strach przed porażką był większy od radości z wygrywania. R.Kiyosaki

Offline pawellukasz

• Miasto:
  • Na forum od: 06.10.2024
« 6 Paź 2024, 18:11 »
W przyszłym roku nie będzie BBT, więc jest duża szansa. Im wcześniej tym lepiej na taki długi dystans.
byłbym ostrożny z tym stwierdzeniem, przez chwilę na profilu IS KonceptKolarski była fota z terminami imprez i bodajże 7-10.06.25 był kafelek  BBT Jubileuszowy. Miałoby to sens bo wersja Gravel startuje 5.06.25. Zdjęcie zniknęło dosyć szybk, a nowe nie zawiera już tego kafelka... może to przypadek, a może sterują momentem wypuszczenia informacji. Żałuję, że nie zrobiłem screen'a ;(

Dobrego dnia!

W zeszłym tygodniu rozmawiałem z Weroniką. Zapytałem m. in. o jubileuszową edycję BBT. Bałtyk-Bieszczady bedzie w 2025. Zapytałem o termin, ale usłyszałem tylko, że bedzie wcześniej niż w tym roku. Dokładnej daty Weronika nie chciała zdradzić.

« 6 Paź 2024, 18:44 »
No to zaczyna się to kleić
Nie pozwól, aby strach przed porażką był większy od radości z wygrywania. R.Kiyosaki

Offline Mężczyzna Tomek_bikelover

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 08.07.2022
« 1 Lis 2024, 20:08 »

Dobrego dnia!

W zeszłym tygodniu rozmawiałem z Weroniką. Zapytałem m. in. o jubileuszową edycję BBT. Bałtyk-Bieszczady bedzie w 2025. Zapytałem o termin, ale usłyszałem tylko, że bedzie wcześniej niż w tym roku. Dokładnej daty Weronika nie chciała zdradzić.

Mam nadzieje, że lada moment podadzą oficjalne info, bo człowiek chciałby powoli planować kalendarz startów startów.

« 20 Gru 2024, 19:07 »
No to podali teraz…

Offline Mężczyzna Tomek_bikelover

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 08.07.2022
« 21 Gru 2024, 12:38 »
Limit 100 osób pewnie szybko się zapełni.

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 21 Gru 2024, 21:16 »
To nie będzie typowe BBT. Mają być tylko dwa PK, obydwa z przepakami i limit dla startujących w sobotę to 58 godzin.
Do tego zapisać będą się mogli tylko "weterani". Brak możliwości zapisu dla "świeżaków".
Nie zdziwię się, że ze względu na ekskluzywność tej edycji wpisowe będzie również wyjątkowe.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna PATYN

• Miasto: Smolec
  • Na forum od: 21.09.2021
« 22 Gru 2024, 07:40 »
Ale BBT to chyba nie w temacie z  MPP :) pasuje założyć nowy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum