Autor Wątek: Rower Szczura :)  (Przeczytany 2337 razy)

Offline Mężczyzna Górski_Szczur

• Szmaragd bazyliszka
  • Miasto: Bieszczady
  • Na forum od: 04.10.2024
Rower Szczura :)
« 6 Paź 2024, 09:06 »
W zasadzie nie jestem w stanie powiedzieć jakiej marki są poszczególne części składowe tego wehikułu, kupiłem go jako używany w takiej formie jak widać, dołożyłem 2 latarki eyen streak 1000, musze tylko wymyślić jak je zamocować inaczej, bo w tej chwili świecą lekko do góry, dołożone jest też tylne światło Eyen Augon 100, na kierownice wleciało jakieś no name etui na smartfon i powerbank, ale jest straszne, zamki chodzą jakby chciały a nie mogły, do tego kolejny uchwyt po latarce eyen , tam wleci gopro 13 black, a na tył gopro 12 black, w uchwycie na bidon wyląduje gaz pieprzowy na niedźwiedzie  TW_1000 225ml Bear defender, jeszcze jakieś sakwy na bagaznik musze poszukać.

Rify gitarowe Wojciecha Mrowca czy wokal Cezarego Studniaka to prawdziwa uczta dla uszu, do tego jeszcze coś w wykonaniu Patryka Sztyber i ja jestem spełniony :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Rower Szczura :)
« 6 Paź 2024, 14:53 »
Domyślam się co myślą jadący z przeciwka o tych latarkach.

• Szmaragd bazyliszka
« 6 Paź 2024, 18:02 »
Domyślam się co myślą jadący z przeciwka o tych latarkach.

Ja też  :icon_idea: :icon_exclaim: :icon_idea:
Rify gitarowe Wojciecha Mrowca czy wokal Cezarego Studniaka to prawdziwa uczta dla uszu, do tego jeszcze coś w wykonaniu Patryka Sztyber i ja jestem spełniony :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 6 Paź 2024, 20:43 »
To dlaczego je zamontowałeś?

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
« 7 Paź 2024, 12:08 »
Powiedz, po po Ci aż 2 takie mocne światła. I czemu jeździsz z nimi w tym ustawieniu. Za takie oślepianie innych uczestników ruchu powinna być chłosta na rynku.

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
« 7 Paź 2024, 16:45 »
Mi to wygląda na zestaw do obezwładniania niedźwiedzi, które schowały się na drzewach.  ;)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
« 7 Paź 2024, 17:12 »
Nie słyszysz wieczorami wulgaryzmów rzucanych w Twoją stronę?  :o

• Szmaragd bazyliszka
« 7 Paź 2024, 23:09 »
Dlatego myślę jak te światła inaczej zamontować, może kupię uchwyty do gopro będzie można regulować wtedy wszystko tak w zasadzie to mam 3 takie :) tutaj zamontowane wszystkie na raz, ale dlaczego ? no cieszą mnie takie eksperymenty, bo żadnego praktycznego powodu poza tym że dlaczego by nie i że można się pobawić to nie ma

a i bądźcie spokojni, nie używam ich poza bezdrożami gdzie szansa na spotkanie kogokolwiek jest zerwoa :)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 7 Paź 2024, 23:10 »
No to witaj na Forum

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
« 7 Paź 2024, 23:22 »

Przecież to roztapia ten śnieg...

a i bądźcie spokojni, nie używam ich poza bezdrożami gdzie szansa na spotkanie kogokolwiek jest zerwoa :)

A potem w lesie jedzie taki, że człowiek spada z roweru i nie wiadomo, czy to już niebiosa się przed nim otworzyły i blaskiem swym go wciągają w swą otchłań. Wybacz złośliwość, ale jakbym choć raz zobaczył operatora takich jupiterów, co choćby próbuje powstrzymać wypalanie mi siatkówki, to bym może i uwierzył. Ale zawsze jednak jest inaczej.

• Szmaragd bazyliszka
« 8 Paź 2024, 17:10 »
Goproki już na miejscu, nowość czyli 13 hero black, w sumie to poprawili względem 12 tyle że jest giepees, sam obrazek z niej jest na tyle identyczny, że w sumie nie ma znaczenia czy 13 czy 12, no i bateria lepsza, ogólnie w sumie to jednak warto dopłacić do nowszego modelu, ale względem poprzedniego bez szału.
Mocowanie z przodu to oryginalny uchwyt z latarki eyen streak 1000, z tył pod siodełkiem jest Gumby Flexible Mount
W etui na smartfon siedzi sobie moja kochana nokia lumia 1520 :), android ssie ios ssie :D
Gaz pieprzowy na miejscu, mam nadzieję żen ie trzeba będzie go nigdy użyć, nie chcę stresować niedźwiedzi, ale spotykam je coraz cześciej w Smereku, na sinych wirach, kalnicy i wetlinie poza tym do zasilania kamerek używam Powerbank GREEN CELL PowerPlay Ultra 26800 mAh 128W , natomiast telefon ma ładowanie z Powerbank Samsung EB-P3300XJ 10000mAh,

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
« 8 Paź 2024, 19:21 »
Toż to cała elektrownia z Tobą jeździ.
Niedzwiedzi żadnych w ten weekend na Sinych czy Otrycie nie widziałem. Aczkolwiek w schronnisku w Jaworcu o takich wspominali. Tylko żubry się  napatoczyły.
A tak w ogóle cześć Szczurze.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Mężczyzna rmk

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 12.01.2013
« 8 Paź 2024, 19:58 »
W jakim celu te GoPro?
Nie odkładaj marzeń. Odkładaj na marzenia.

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 8 Paź 2024, 20:09 »
W jakim celu te GoPro?

A nuż,widelec jakiś niedźwiedź się nawinie..
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

• Szmaragd bazyliszka
« 8 Paź 2024, 20:38 »
W jakim celu te GoPro?
W jakim celu te GoPro?

A nuż,widelec jakiś niedźwiedź się nawinie..

eee no, wszystko w temacie :) ostatnio z niedźwiedziami się widziałerm 26 września wieczorem
a tak pozatym to nie ma że to jest po coś, to jest jako zabawka :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum