Autor Wątek: Uchwyt do wahoo z mocowaniem typu gopro od spodu  (Przeczytany 579 razy)

Offline Mężczyzna nightwatch

• Miasto: Oborniki Śląskie
  • Na forum od: 19.01.2012
Cześć,
Po założeniu lemondki brakuje mi miejsca na kierownicy dla lampki przedniej (Convoy). Chciałbym mieć ją centralnie pod licznikiem (Forward mount), mocowaną przy pomocy adaptera do uchwytu typu go pro. Na allegro sporo takich uchwytów ale dla Garmina. Znajduję jedną od Lezyne ale to ok. 200 zł z przesyłką - sporo jak za kawałek plastiku, te pod Garmina są po 70 zł :) Czy możecie polecić jakiś sprawdzony uchwyt dedykowany dla Wahoo?

Offline Mężczyzna marcin_g

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 04.06.2018
Jak używałem wahoo to miałem taki:
https://pl.aliexpress.com/item/32958814230.html
to jest generyczny uchwyt, w którym montuje się plastikowe wkładki na różne typy liczników.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Wahoo to nie jest to samo co garmin tylko 90 stopni obrócone? Jeśli tak, to ostrorzenie z uchwytami, nie każdy da się przekręcić o 90 stopni. Doczytujcie aukcje. Ja używam takiego:

Teraz pod spodem jest IQ-X, wymagało to krótkiej interwencji szlifierką kątową, ale działa.  ;D

Offline Mężczyzna nightwatch

• Miasto: Oborniki Śląskie
  • Na forum od: 19.01.2012
Dzięki marcin_g to wygląda jak to czego szukam, no i cena w sam raz jak na kawałek plastiku. Nie zamawiałem jeszcze niczego z Ali...ale kiedyś musi być ten pierwszy raz :)

zly-sze wygląda solidnie ;)

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Wahoo to nie jest to samo co garmin tylko 90 stopni obrócone? Jeśli tak, to ostrorzenie z uchwytami, nie każdy da się przekręcić o 90 stopni.

Niby tak samo wygląda, ale garmina tam ledwo da się wcisnąć. Więc grubość stopki w Wahoo musi być cieńsza. Mam 1040 z metalowym uchwytem, to się nie boję, ale plastikowego to bym się dygał tam wozić. Kupiłem uchwyt do Wahoo przez pomyłkę, po prostu zdjąłem z półki i mi się wymieniać nie chciało, ale poddaję pod rozwagę.

Offline Mężczyzna walsodar

• Miasto: Łańcut/Ząbki
  • Na forum od: 11.03.2013
Jak używałem wahoo to miałem taki:
https://pl.aliexpress.com/item/32958814230.html
to jest generyczny uchwyt, w którym montuje się plastikowe wkładki na różne typy liczników.

Też miałem i nie polecam - dość szybko mi się mocowanie wyrobiło

edit: jednak miałem trochę inny  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum