Dzięki za miłe przywitanie.
Zauważyłem też, że wiele z Was zbiera tutaj gminy. Zarejestrowałem się na tamtym portalu zaliczgmine.pl i podłączyłem tam swoją strave. Ale gminy jakby nie oznaczyły się na kolory. Muszę klikać je samemu? Obawiam się, że to będzie niemożliwe do dokładnego zrobienia, gdy mam samych rowerowych aktywności tysiąc. Pomysł ze zbieraniem fajny ale jak zrobić aby po jeździe same się oznaczały gminy skoro synchronizacja jest ok?
Znam coś podobnego tzn. statshunters.com - tam zbiera się kwadraty o boku 1kn zamiast gmin. No ale tam wszystko wskakuje z automatu gdy podłączy się stravę. Ktoś z Was działa na tamtym portalu też?
Dzięki też za radę z linkiem, wrzuciłem tak jak pisaliście - w profil! Gdyby ktoś chciał albo gdyby była taka możliwość tu, na forum to chętnie możemy dla użytkowników przygotować jakieś bardzo korzystne rabaty na rzeczy, które mamy u siebie. Np zaryzykuję stwierdzenie, że kompletne grupy Shimano dzięki naszym dużym rabatom mógłbym zaoferować dla ludzi z forum w najlepszej cenie w PL. No ale na siłę nie będę niczego reklamował:)