Autor Wątek: MRDP 2025  (Przeczytany 6137 razy)

Offline Kobieta JoannaR

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 25.05.2021
Odp: MRDP 2025
« 17 Lis 2024, 21:49 »
Ale co jest nie tak z tą wersją FMC na komórki? Bo u mnie to działało naprawdę dobrze, byłem w stanie w czasie wyścigu szybko sprawdzić wszystko co chciałem. I jak obserwowałem VIA to nie powiedziałbym, że ten monitoring jest lepszy od FMC.

Madcap ma dedykowaną aplikację na urządzenia mobilne, z FMC korzystasz z poziomu przeglądarki. Madcap przez to wydaje się działać sprawniej, jest bardziej, no nie wiem, responsywny? Różnica zapewne wynika z faktu, że FMC jest dość starym oprogramowaniem, a Madcap to zupełna nowość. Ma też świetną funkcję: oś czasu (timeline), która pozwala prześledzić wstecz przebieg wyścigu (nie tylko dla jednego, wybranego, zawodnika, ale też dla wszystkich). Znajomi dotwatcherzy bardzo tę funkcję chwalili.

Offline Kobieta JoannaR

• Na forum od: 25.05.2021
« 17 Lis 2024, 21:56 »
Asiu, sformułowanie "rezygnacja z FMC" już zakłada pewien sukces.

Rozumiem, o czym mówisz ; -) Dobry system śledzenia to warunek konieczny, aby wyścigiem zainteresować kogokolwiek innego poza bliską rodziną i znajomymi. Do tego dodałabym jeszcze dobrą oprawę medialną, co najmniej fotograficzną. Dla ludzi, którzy nie mają czasu albo cierpliwości śledzić wyścigu, ale jednak są nim zainteresowani, fajne są też codzienne raporty opisujące przebieg rywalizacji. No ale to już oczywiście oznacza przedsięwzięcie o dużym rozmachu, także finansowym, więc pytanie, czy uczestnicy byliby gotowi taki dodatkowy koszt ponieść, a organizator - dodać sobie pracy ; -)

Offline Mężczyzna czupki

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 16.09.2022
    • Blog: czupki.pl
« 17 Lis 2024, 23:12 »
Co wy z tą wysoką ceną za FMC? Tu jest cennik https://followmychallenge.com/pricing/ Czy tam są jakieś ukryte opłaty? Z tego co piszą, wszystko jest w cenie, jedynie przy zamówieniu mniej niż 10 trackerów jest dodatkowa opłata 99€ za konfigurację eventu.

Co do jakości śledzenia, to wszyscy używają Queclink QL300, więc różnic w jakości rejestrowania pozycji być nie powinno.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Na forum od: 14.07.2017
« 17 Lis 2024, 23:39 »
[...]sama prawda[...]

Krótko i na temat w kwestii śledzenia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami: