Autor Wątek: Lampka przednia w teren z wymiennymi 18650  (Przeczytany 769 razy)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
A no i do 21700 jest convoy dedykowany całkiem spoko podobno

Offline Mężczyzna TripRider

• Miasto: Pomorze Środkowe
  • Na forum od: 29.07.2019
To dopytam inaczej, jakiej wielkości napis przeczytasz w ciemnym pokoju przy świetle księżyca?

Pisałem już wyżej, że może nie o ilość lumenów chodzi, a o lepszą optykę, która bardziej doświetla pobocza.
Dlatego uważam, że to pytanie nic nie wnosi i traktuje je jako osobistą wycieczkę. Tak, czy inaczej miłego wieczoru życzę.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Na forum od: 19.09.2019
Dlatego uważam, że to pytanie nic nie wnosi i traktuje je jako osobistą wycieczkę. Tak, czy inaczej miłego wieczoru życzę.

WOW! No coś Ty, nie taki był mój zamiar. Przykładowo dla mnie 300 lamentów jest słabo, ale ujdzie, a na pytanie bym odpowiedział, że w ciemnym pokoju to ja nie widzę już nic, że o czytaniu nie wspomnę. Ale pamiętam czasy, kiedy do czytania książki wystarczyło mi naprawdę minimalne światło.

Offline PABLO

• Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
Eee, jeszcze mocniej po oczach dają dla odmiany... rowery elektryczne ;D

Nie zgodzę się. Większość ma lampy z odcięciem. Poza tym nie walą po oczach jak szosowcy, którzy po ciemku migają wypasionymi lampkami do jazdy po ruchliwej drodze w pełnym słońcu.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Eee, jeszcze mocniej po oczach dają dla odmiany... rowery elektryczne ;D

Nie zgodzę się. Większość ma lampy z odcięciem. Poza tym nie walą po oczach jak szosowcy, którzy po ciemku migają wypasionymi lampkami do jazdy po ruchliwej drodze w pełnym słońcu.

Lampy z odcięciem w elektrykach tak, ale ustawione na wprost. Być może taka specyfika Krakowa ;D a szosowcy też potrafią dać na wiwat w zestawie migającym. Ci co jeżdżą po ciemku, bez migania, czyli 0,01% populacji zwykle świecą na drogę przed sobą.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum