Zanim odwołasz to opublikuj proszę trasę szosową. Impreza lokalna która obiecuje piękny wpierdol w sam raz na majówkę. Brzmi jak plan.
Czyli jak Magurski wypada na noc, to przymusowe kiblowanie? Jeżeli tak to słabo trochę, bo trasa powinna być przejezdna w każdym momencie dla wszystkich, nie licząc jakichś tam losowych zdarzeń pogodowych.
Cytat: walsodar w 19 Gru 2024, 21:19Czyli jak Magurski wypada na noc, to przymusowe kiblowanie?Km 456-481 według tego śladu gps, co krąży w tym wątku. Nota bene taki worek, 45 km Może lepiej zamiast tego pokręcić trochę po Pogórzu Przemyskim. Tam jest ogromny potencjał na ciekawe 50 km, co prawda grany na różnych zawodach, ale tam jest po prostu ładnie.
Czyli jak Magurski wypada na noc, to przymusowe kiblowanie?
To już nie aktualna trasa od dawna.Obecna 1000km przebiega zupełnie inaczej niż stare przedłużone 700km które było tylko na początku w propozycjach
Trasa jest przejezdna dla wszystkich. Ale jest jak w życiu, nie zdążysz czekasz. 4 tego dnia na Granguanche nie zdążyłem na prom z Teneryfy na El Hierro. Następny był za dobę. Spóźniłem się 45min. Wiesz co zrobiłem? Poszedłem na obiad i do fryzjera. Maraton był przez wszystkie wyspy.Dojechali mnie ludzie którzy byli prawie dobę po mnie. Życie. Na Warcie też czołówka czekała na wjazd rano do Parku. I też dojechali ich ludzie za nimi.
Cytat: na_pogorzu_lajkonik w 23 Gru 2024, 11:08Trasa jest przejezdna dla wszystkich. Ale jest jak w życiu, nie zdążysz czekasz. 4 tego dnia na Granguanche nie zdążyłem na prom z Teneryfy na El Hierro. Następny był za dobę. Spóźniłem się 45min. Wiesz co zrobiłem? Poszedłem na obiad i do fryzjera. Maraton był przez wszystkie wyspy.Dojechali mnie ludzie którzy byli prawie dobę po mnie. Życie. Na Warcie też czołówka czekała na wjazd rano do Parku. I też dojechali ich ludzie za nimi.I jeśli na trasie rzędu 600 czy tym bardziej 1000km wstawiasz 1-2 krótkie kawałki wymagające kiblowania całej nocy - to jest to IMO źle zaprojektowana trasa, takie kawałki zwyczajnie nie są warte robienia tak dużego problemu jak przymusowa wielogodzinna pauza. To nie jest prom na wyścigu po Wyspach Kanaryjskich, którego nie da się uniknąć. Takiego kawałka da się uniknąć i to niewielkim kosztem.
twoja wypowiedź naprawdę nic nie wnosi.
Zobacz na trasę najpierw.
Jest na stronie przecież po kliknięciu w link do 1000kmhttps://ridewithgps.com/routes/48854740?privacy_code=bvh3jtdXC7yd3w4hbCY3DgJ5CfyPdSSvJeszcze będą drobne zmiany bo parę dróg nadleśnictwo ma oddać posprzatnych i z nowym żwirem
W porozumieniu z założycielem wątku pousuwałem posty dotyczące ceny imprezy. Proszę założyć wątek dotyczący cen imprez ultra i tam dyskutować.
Tą!
Cytat: transatlantyk w 23 Gru 2024, 14:25W porozumieniu z założycielem wątku pousuwałem posty dotyczące ceny imprezy. Proszę założyć wątek dotyczący cen imprez ultra i tam dyskutować.Stanowczo sprzeciwiam się takiemu rozwiązaniu. Mój post dotyczył przede wszystkim ceny TEGO wyścigu. Proszę o podanie przyczyny dlaczego został usunięty, jaki punkt regulaminu został naruszony.