Autor Wątek: PRACA ZDALNA-OLIVA (HISZP.)+13 LUTY-13MARZEC+1-2 OSOBY  (Przeczytany 5370 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Cześć,

Mamy wynajęty apartament  od 13 lutego do 13 marca. Są w nim 3 pokoje z dwoma łóżkami + salon. Wi-Fi. Obecnie jest nas dwóch. W związku z tym jeszcze jest jeszcze jeden wolny pokój z 2-ma łóżkami dla 1 M lub 1 K lub 2-óch koleżanek w wieku 28-45 lat.

Lokalizacja kilka km-ów od Olivy, 70 km-ów od Walencji - z bogatą siatka dróg m.in.na klasyki szosowe startujące z Calpe co daje dużo możliwości tras.

Możliwość wyjazdu dla osoby pracującej zdalnie lub która chce po prostu uciec do ciepłego. Temperatury historycznie max.do 20 C.

Plaża znajduje się w odległości ok. 50 metrów od apartamentu. W pobliżu znajduje się Mercadona, Carrefour express. Na miejscu znajduje się też publiczny kort tenisowy.

Koszta wynajmu apartamentu to ok. 1000 PLN za miesiąc/osobę przy podziale na 3 osoby.

Bilet na samolot do Alicante w 2 strony z Wrocławia na te terminy to na dzień dzisiejszy (tj.22.12.25)to ok. 300 zł (+ewentualnie koszt roweru).

Osoba/y pozytywnie nastawione do ludzi i świata i szanujące spokój innych.

Jak będzie potrzeba, to mogę doradzić czy to z transportem roweru czy w innych kwestiach.

Kontakt i pytania : piotrekj81@gmail.com

« Ostatnia zmiana: 22 Gru 2024, 16:03 Piotrek81 »

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
W okolicy są też świetne trasy enduro, zazdroszczę wyjazdu :)

Offline Piotrek81

W okolicy są też świetne trasy enduro, zazdroszczę wyjazdu :)

Kusisz :)...full'a też posiadam; jednak do Hiszpy latam, żeby nachapać się km-ów "pod korek"..., więc szosa.

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Na forum od: 11.05.2009
Weź oba :) Calpe, Benidorm, Castalla i generalnie cała okolica - mnóstwo tras. Wymagających, żeby nie było, czerwone tam, to odpowiedniki naszych czarnych i same dzikusy. No i bikepark La Fenasosa!

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
 swietna opcja, najbardziej mnie rozbawiło jednak wymaganie "w wieku 28-45 lat."  ;D

Offline Mężczyzna Damian

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.05.2015
swietna opcja, najbardziej mnie rozbawiło jednak wymaganie "w wieku 28-45 lat."  ;D
To nie jest zabawne - typowa dyskryminacja ze względu na wiek. Powinno być to piętnowane i zakazane. Typowy ageizm. Ha tfu ...

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
To nie jest zabawne - typowa dyskryminacja ze względu na wiek. Powinno być to piętnowane i zakazane. Typowy ageizm. Ha tfu ...

Późniejsze roczniki mogłyby zalatywać gerontofilią, więc z dwojga złego...  ::)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org

Przynajmniej od razu wiadomo żeby to olać.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
(...) Ha tfu ...

:o

Ameryka już nie zrozumie...

;D

Offline Piotrek81

Whatever...dla wszystkich kilku powyżej co im nie pasuje "28-45 lat".

Organizuję ten wyjazd, więc mam prawo narzucić pewne warunki z tych czy innych powodów i nawet Wam nie będę powodów tłumaczył czemu tak a nie inaczej, bo i z jakiego powodu? Nie pasuje Wam=jesteście za starzy/młodzi, to po co się udzielacie jak ten wyjazd i tak Was nie dotyczy ? Skoczcie do innego postu albo po prostu na rower.

Kółeczko wzajemnej adoracji. Mocni, bo w grupie.
« Ostatnia zmiana: 30 Gru 2024, 16:19 Piotrek81 »

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
No... Pokazałeś klasę.

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
Dajcie chłopu spokój. Ma prawo jeździć jak chce i z kim chce. Przecież to jego sprawa.
Piotrek tylko pamiętaj żeby docelowo rozszerzyć zakres wieku na następnym wyjeździe. Bo sądząc po nick'u możesz się sam nie załapać  ;D 
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline kamfan

• Na forum od: 18.06.2014
Organizuję ten wyjazd, więc mam prawo narzucić pewne warunki z tych czy innych powodów i nawet Wam nie będę powodów tłumaczył czemu tak a nie inaczej, bo i z jakiego powodu? Nie pasuje Wam=jesteście za starzy/młodzi, to po co się udzielacie jak ten wyjazd i tak Was nie dotyczy ? Skoczcie do innego postu albo po prostu na rower.

W zupełności rozumiem kryterium wieku, ja miałem nieprzyjemność kontaktu z takimi "dziadkami" na wyjeździe, gdzie reszta towarzystwa była w miarę młoda (właśnie do tych 40-45 lat). "Dziadkom" a to pogoda przeszkadzała, a to, że trasa za długa a sami krótszej nie chcieli jechać, bo jesteśmy razem, a to, że ktoś smażył coś w kuchni i teraz "śmierdzi". Ogólnie mam wrażenie, że człowiek im starszy tym mniej otwarty na różnorodne towarzystwo. Także kryteria wiekowe w pełni rozumiem i popieram, bo nie ma co generalizować, ale jednak prawdopodobieństwo konfliktów z wiekiem rośnie :) Zresztą dowód masz tutaj, że Ci starsi już robią Ci problemy ze względu na samą treśc postu, a pomyśl co by było gdyby pojechali na Twój wyjazd xD

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Ogólnie mam wrażenie, że człowiek im starszy tym mniej otwarty na różnorodne towarzystwo. Także kryteria wiekowe w pełni rozumiem i popieram, bo nie ma co generalizować, ale jednak prawdopodobieństwo konfliktów z wiekiem rośnie
Na szczęście to jest jedynie Twoje wrażenie.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline kamfan

• Na forum od: 18.06.2014
Na szczęście to jest jedynie Twoje wrażenie.
Moje wrażenie, poparte moimi doświadczeniami :) Jak ktoś mi poleci starsze osoby, które są spoko to nie mam z tym żadnego problemu, ale jak szuka się nieznajomych osób z neta to zakres wiekowy naprawdę potrafi ograniczyć ryzyko problemów :) Zresztą jak wyżej, jak co niektórzy potrafią już zjechać chłopaka za zupełnie normalne ogłoszenie, że jest to "dyskryminacja" to ja z takimi osobami nie chciałbym ryzykować wspólnego wyjazdu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum