Autor Wątek: PRACA ZDALNA-OLIVA (HISZP.)+13 LUTY-13MARZEC+1-2 OSOBY  (Przeczytany 5372 razy)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Ograniczenie wiekowe jest dla mnie jasne i klarowne. Nie każdy lubi być traktowany jak dzieciak kiedy zachowuje się jak dzieciak ;D

Ale myślę, że chłopaki szukają dwóch dziewczyn co z nimi pojadą. Trzydziestka na karku, jeszcze hormony buzują, a chłopaki samotne...

No bo jak pojedzie z Wami jedna dziewczyna i się w niej oboje zakochacie, to się tam o nią pozabijacie w tej Hiszpanii. Odpada moim zdaniem. Jak pojedzie kolega, to znowu będzie jak w zakonie i benedyktynów, też nie najlepiej, ale chociaż taniej. No a jak pojadą dwie dziewczyny, to kto wie, taki wyjazd może się skończyć nawet dwoma małżeństwami...

Takie moje wrażenie  ;D

Offline Mężczyzna bzyk69

• Miasto: Pszczyna
  • Na forum od: 27.08.2021
Przestańcie sobie pośmichujki robić, bo młodzież już nigdy tego kija z dupy nie wyciągnie  ;D

Offline kamfan

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 18.06.2014
Tylko śmieszne jest to, że w tym wątku wyłącznie kija w tyłku ma "dyskryminowana" część i to z tej strony, gdzie raczej hormonów już brakuje :) Może po prostu kryzys wieku seniorskiego? Dla mnie ogólnie śmieszny temat. Ktoś szuka towarzysza, więc on ustala warunki. Jak mi pasuje to po prostu piszę, jak nie to nie. Tylko tyle, ale dla niektórych widocznie AŻ tyle. Po co od razu wylewać swoje frustracje na forum? Lat Wam od tego przecież nie ubędzie, a mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że autor miał racje :) Mnie osobiście do podróży ze starszymi nieznajomymi zniechęcają takie "problemy" jak wyszły w tym temacie.
« Ostatnia zmiana: 5 Sty 2025, 03:51 kamfan »

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
 ;D Nie chciałem rozpalać tej dyskusji cytując te widełki rodem z tindera, po prostu mnie to bawi
- a nie spina jak niektórych tutaj  :P

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Podsumowując zatem i czytając niektóre powyższe wypowiedzi..."w wieku 28-45 lat" - aktualne nawet bardziej niż wcześniej :D
« Ostatnia zmiana: 7 Sty 2025, 07:50 Piotrek81 »

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
;D Nie chciałem rozpalać tej dyskusji cytując te widełki rodem z tindera, po prostu mnie to bawi

Bo to jest śmieszne i wiele wskazuje, że autor szuka dziewczyn na podryw, a nie rowerzystów do dobrej jazdy. Sam wg nicka ma 44 lata, a zakres wieku daje 28-45. Bo przestudiujmy ten akapit ogłoszenia: "W związku z tym jeszcze jest jeszcze jeden wolny pokój z 2-ma łóżkami dla 1 M lub 1 K lub 2-óch koleżanek w wieku 28-45 lat.".

Czyli albo jedna kobieta, albo dwie kobiety, ale już dwóch mężczyzn to nie :lol:
Bo co ma wiek czy płeć do udanego jeżdżenia na rowerze? Żeby takie wspólne jeżdżenie było udane to osoby powinny być na podobnym poziomie rowerowym i to jest dużo wazniejsze od wieku, a jest wiele osób powyżej 45 lat, które rowerowo przerastają większość 28-latków o kilka poziomów. A w tym ogłoszeniu nie ma słowa o takich sprawach, to jakie kto ma doświadczenie rowerowe, jaką kondycję autora w ogóle nie interesuje, więc jest spore prawdopodobieństwo, że chłopcy szukają lasek do towarzystwa i zabawy ;)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Na forum od: 01.02.2011
Może nie chce trafić na parę dwóch facetów, którzy będą uprawiać seks ze sobą? Seks dwóch lesbijek ludziom mniej przeszkadza, niż seks dwóch gejów. Ale to tylko takie dywagacje  ;D
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Piotrek81

Ty już kiedyś komentatorze poszedłeś ze mną na zwarcie X lat temu; jednak jakoś mnie to już nie dziwi tym razem. Nie dalej jak kilka godzin temu czytałem jak to krytykowałeś innego forumowicza, więc to już tak jakby praca na pełen etat i duża szansa, że trafi się na ciebie w tym czy innym poście.

20047 wiadomości; z czego 20 tysięcy krytycznych względem innych ?

Sorry, nie mogłem się powstrzymać :D

Bo to jest śmieszne i wiele wskazuje, że autor szuka dziewczyn na podryw, a nie rowerzystów do dobrej jazdy. Sam wg nicka ma 44 lata, a zakres wieku daje 28-45. Bo przestudiujmy ten akapit ogłoszenia: "W związku z tym jeszcze jest jeszcze jeden wolny pokój z 2-ma łóżkami dla 1 M lub 1 K lub 2-óch koleżanek w wieku 28-45 lat.".

Czyli albo jedna kobieta, albo dwie kobiety, ale już dwóch mężczyzn to nie :lol:
Bo co ma wiek czy płeć do udanego jeżdżenia na rowerze? Żeby takie wspólne jeżdżenie było udane to osoby powinny być na podobnym poziomie rowerowym i to jest dużo wazniejsze od wieku, a jest wiele osób powyżej 45 lat, które rowerowo przerastają większość 28-latków o kilka poziomów. A w tym ogłoszeniu nie ma słowa o takich sprawach, to jakie kto ma doświadczenie rowerowe, jaką kondycję autora w ogóle nie interesuje, więc jest spore prawdopodobieństwo, że chłopcy szukają lasek do towarzystwa i zabawy ;)

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Na forum od: 11.05.2009
omg, zluzujcie panowie majty, każdy ma prawo składać sobie taką ekipę, jaką chce. Bierzcie pod uwagę, że chodzi nie tylko o jeżdżenie, ale też miesiąc mieszkania tam i pracowania zdalnie. I każdy ma prawo dobierać sobie ludzi takich, jakich chce, wg swojego klucza. Ale oczywiście czepianie się słówek i rozkładanie logiczne zdania musi się pojawić. Żałosne.

Offline Piotrek81

Dudi,

Ja mam pełen looz, wierz mi :)

Obecnie się z nich głośno śmieję. I z tego wilczka (ten to się zawsze "odpala", nawet po latach) i jemu podobnych co wymyślają kolejne teorie spiskowe, bo nie rozumieją tego co ja czy też ty napisałeś w 1-ym zdaniu...każdy człowiek ma prawo...elementarne i niezbywalne prawo wyboru "nabyte drogą narodzin".

Nie pozostaje mi już nic innego jak machnąć na to ręką i robić swoje.

Także...niezmiennie...28-45 :D

omg, zluzujcie panowie majty, każdy ma prawo składać sobie taką ekipę, jaką chce. Bierzcie pod uwagę, że chodzi nie tylko o jeżdżenie, ale też miesiąc mieszkania tam i pracowania zdalnie. I każdy ma prawo dobierać sobie ludzi takich, jakich chce, wg swojego klucza. Ale oczywiście czepianie się słówek i rozkładanie logiczne zdania musi się pojawić. Żałosne.
« Ostatnia zmiana: 7 Sty 2025, 12:38 Piotrek81 »

Offline Mężczyzna walsodar

• Miasto: Łańcut/Marki
  • Na forum od: 11.03.2013
Ja na obronę kolegi powiem, że jechałem z nim przez Maroko w 2014 - zwerbowałem się poprzez post na forum. Było fajnie, polecam  ;)

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Ty już kiedyś komentatorze poszedłeś ze mną na zwarcie X lat temu; jednak jakoś mnie to już nie dziwi tym razem. Nie dalej jak kilka godzin temu czytałem jak to krytykowałeś innego forumowicza, więc to już tak jakby praca na pełen etat i duża szansa, że trafi się na ciebie w tym czy innym poście.

20047 wiadomości; z czego 20 tysięcy krytycznych względem innych ?

Sorry, nie mogłem się powstrzymać :D
Zluzuj majtki, bo uwierają chyba za mocno, nawet nie kojarzę, żebym sie kiedyś z Tobą spierał, nic mi Twój nick nie mówi, odniosłem się jedynie do ogłoszenia.
To nie jest wypowiedź krytyczna, po prostu ja i parę osób robimy sobie jaja z Twojego ogłoszenia.
Jak wrzucasz ogłoszenie o parametrach jak na Tindera, że dwóch facetów już nie, że koniecznie dziewczyna - to nie dziw się, że będą ludzie mieli z tego polewkę, że dojrzały facet szuka młodszych od siebie lasek. Bo w przypadku takich oczekiwań zwyczajnie takie jest pierwsze skojarzenie. I jak widzisz nie tylko ja to zauważyłem, cała rozmowa sprowadziła się do beki z Twoich wymagań.

Bo to jest w końcu forum rowerowe, a Ty słowem nie napisałeś o trasach, o oczekiwaniach kondycyjnych, a to ma kluczowe znaczenie dla udanego wyjazdu rowerowego. I skoro wiek ma dla Ciebie kluczowe znaczenie to można domniemywać, że nie o znalezienie partnera na rower chodzi.

Ale jeśli Cię uraziłem swoją polewką - to przepraszam, nie bierz tego do siebie. Natomiast spróbuj zrozumieć, że takie formułowanie ogłoszeń nie jest specjalnie udane, jakbym bym kobietą - to bym w życiu na coś takiego nie poszedł, bo niestety z treści tego ogłoszenia można domniemywać, że nie chodzi tu o rower.

Może nie chce trafić na parę dwóch facetów, którzy będą uprawiać seks ze sobą? Seks dwóch lesbijek ludziom mniej przeszkadza, niż seks dwóch gejów. Ale to tylko takie dywagacje  ;D

Nie przeginajmy, takie komentarze to już nie są smaczne.

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Na forum od: 11.05.2009
Bo to jest w końcu forum rowerowe, a Ty słowem nie napisałeś o trasach, o oczekiwaniach kondycyjnych, a to ma kluczowe znaczenie dla udanego wyjazdu rowerowego. I skoro wiek ma dla Ciebie kluczowe znaczenie

Wilku, kurcze, od razu widać było, że chodzi o miesiąc w ciepłym miejscu z pracą przeplataną jeżdżeniem. I że jeżdżenie to tylko dodatek do pracy w cieple w lutym, zamiast w zimnej Polsce. I żeby czuć się dobrze przez miesiąc w jednej wynajętej chacie, zostały określone widełki wiekowe. To nie ultra. To nie wyprawa, że trzeba się kondycyjnie zgrać i żeby jeszcze trasa pasowała. To miesiąc workation z opcją rowerową. I oni nawet nie muszą jeździć razem! Jakby mi się różne rzeczy spinały to sam bym pojechał i na własną rękę sobie trasy enduro tam eksplorował w czasie wolnym od pracy.

Czy tylko ja to zauważyłem...

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Na forum od: 01.02.2011
Jakby mi się różne rzeczy spinały to sam bym pojechał i na własną rękę sobie trasy enduro tam eksplorował w czasie wolnym od pracy.
Widocznie mieścisz się w widełkach, a Wilk może już nie? A jeśli się nie mieścisz, to byś nie pojechał mimo szczerych chęci :D
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wilku, kurcze, od razu widać było, że chodzi o miesiąc w ciepłym miejscu z pracą przeplataną jeżdżeniem. I że jeżdżenie to tylko dodatek do pracy w cieple w lutym, zamiast w zimnej Polsce. I żeby czuć się dobrze przez miesiąc w jednej wynajętej chacie, zostały określone widełki wiekowe. To nie ultra. To nie wyprawa, że trzeba się kondycyjnie zgrać i żeby jeszcze trasa pasowała. To miesiąc workation z opcją rowerową. I oni nawet nie muszą jeździć razem! Jakby mi się różne rzeczy spinały to sam bym pojechał i na własną rękę sobie trasy enduro tam eksplorował w czasie wolnym od pracy.
Tylko pomijasz kryterium płci zakamuflowane w ogłoszeniu, a dlatego to skomentowałem. Bo z tego niedwuznacznie wynika, że dwóch facetów chciało mieć w towarzystwie kobietę, ale tylko młodszą, w żadnym razie nie starszą od siebie. A to już jednak zmienia dużo w tym temacie i bardziej to pasuje na Tindera niż na forum rowerowe.

Widocznie mieścisz się w widełkach, a Wilk może już nie? A jeśli się nie mieścisz, to byś nie pojechał mimo szczerych chęci :D

Zdemaskowałeś mnie!  :P
Stąd właśnie ten wielki ból dupy mój i paru osób, że już się nie łapiemy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum