Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 781 razy)

Crashnerg

• Gość
Witam wszystkich
« 27 Wrz 2010, 08:35 »
Witam wszystkich zapaleńców dwukołowych pojazdów. Stronkę polecił mi znajomych od którego pobieram porady na temat złożenia porządnego roweru. Dał mi ten adresik abym mógł ogarnąć wszystkie opcje i wybrać najlepszą dla mnie. Rowerem i podróżami na nim tak bardziej zainteresowałem się po Rajdzie Łuków-Hel ( jakiś rok temu) i to mnie troszkę wciągnęło. Myślę, że przy wszelkich poradach jakie tu znajdę, dam rade złożyć elegancki rower :) O sobie ? co tu będę gadał i zanudzał okaże się w trakcie. :)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Witam wszystkich
« 27 Wrz 2010, 08:40 »
witaj na forum! Jest nas więcej. Nie zanudzasz pisząc o sobie, dawaj, pochwal się tym co masz lub osiągnąłeś, od czegoś każdy zaczyna.

Crashnerg

• Gość
Witam wszystkich
« 27 Wrz 2010, 11:45 »
Tak... mam na imię Hubert (18lat) przygodę z rowerem zacząłem chyba od pieluchy  :mrgreen: . Ogólnie interesuje się Informatyką (Hardware) i w tym kierunku mam zamiar się wyszkolić. Co do roweru i tematyką z nim związaną. To można powiedzieć, że jestem rasowy amator. Rowerek od komunii służy mi do dziś lecz rocznie bilans wychodzi od 50 do 100 km. Sprzęt (Trekking) mam już od 9 lat z drobnymi ulepszeniami i jak na razie nie zawodzi. Bakcyla złapałem jak już wcześniej pisałem na Rajdzie rowerowym Łuków-Hel. Jeden z grona tego forum też uczestniczył. No i od tamtej pory jakoś większą wagę przywiązuje do tego oto rodzaju wypoczynku. Siedzenie na dupie, opychanie się żarciem jest bezcelowe, a tu można poczuć jak Ci wiaterek w poślady wieje  :)  A teraz by się przydało odstawić dziadka i złożyć XC :)

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Witam wszystkich
« 27 Wrz 2010, 12:14 »
Witam Hubercie. :wink:  Miłego pisania na forum i tak jaki mówiłem- powodzenia w niełatwej sztuce doboru komponentów rowerowych. Jakby co to pisz- postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania choć lepiej poruszaj tematy tutaj- co ponad tysiąc głów to nie jedna, a i mnóstwo ludzi ma większą wiedzę ode mnie.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Witam wszystkich
« 27 Wrz 2010, 20:55 »
Witaj na forum Crashnerg! Oby Ci zawsze wiało... w poślady :lol:
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat