Ożeż kurna!!! Pięknymi widokami i wrażeniami można by obdzielić kilka urlopów Roch a pamiętasz z czym były te owalne smażone pierog przy srodkowym krześle?Identyczne u mnie babcia robiła na święta, mówiło się na nie "wileńskie".
Wycieczka fajna, zwłaszcza dwie wysokie terenowe przełęcze, przynajmniej teraz wiem "z pierwszej ręki" co na nich może być. Pytanie tylko jak w Gruzji będzie w najbliższych latach w kontekście politycznym, bo w grudniu było dość gorąco mimo chłodnej aury
Uuuuu, Braaat ......Co w bajku jebło?...
Cytat: Rowerownik w 22 Sty 2025, 18:24...Roch a pamiętasz z czym były te owalne smażone pierog przy srodkowym krześle?Identyczne u mnie babcia robiła na święta, mówiło się na nie "wileńskie".Jako że to są gruzińskie wypieki to obstawiam że albo tam jest nadzienie z mielonego mięsa albo serowe. W obu opcjach bardzo tłuste.
...Roch a pamiętasz z czym były te owalne smażone pierog przy srodkowym krześle?Identyczne u mnie babcia robiła na święta, mówiło się na nie "wileńskie".
... Wybrałbym fragment najfajniejszy i delektował się dłużej fragmentem. ...
...Te 2 dychy + odsetki bym uregulował, a tak boję się w Żeszofie pokazać.
a generalnie to urwipołeć
Elegancka trasa, sporo odcinków się pokrywało z naszym wyjazdem, sporo znanych krajobrazów tam odnalazłem... .
... Ale też w zupełnie inny sposób jechałeś, tak mocno "zagłębiając się" w tę Gruzję i dokładniej eksplorując wiele miejsc, podczas gdy u nas sednem wyprawy była sama jazda. ...