Autor Wątek: Szlak Kościuszkowski  (Przeczytany 829 razy)

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
Szlak Kościuszkowski
« 28 Wrz 2010, 22:02 »
Witam,
w porzednią sobote przejechałem sie podkrakowskim szlakiem śladami Tadeusza Kościuszki.
Jak na 90 km było nawet ciekawie i troche fajnych fotek udało mi się strzelić.

Wbrew pozorom północno wschodnie  przedmieścia Krakowa też są fajne na rower, ja w każdym bądź razie lubię tam jeździć, zapraszam:

Szlak Kościuszkowski

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Szlak Kościuszkowski
« 28 Wrz 2010, 22:59 »
Foty fajne, widzę, że pogoda dopisała. Zgłaszam pomnik chłopa pańszczyźnianego Bartosza Głowackiego w kategorii koszmarek estetyczny 2010. :D  To nieuczciwe, że gdy ja mam wolne, to od 2 dni non stop pada.

P.S.
Coś foty wolno się ładują.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Szlak Kościuszkowski
« 29 Wrz 2010, 07:21 »
Czekaj no czekaj, zobaczysz jaką pogodę mieliśmy na Roztoczu w poprzedni weekend :D  Vooy.maciej widzę z tygodniowym poślizgiem mniej więcej działa, więc już niedługo.... :D

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
Szlak Kościuszkowski
« 29 Wrz 2010, 08:35 »
sprawdzę te fotki nie wiem czy nie przez to że te panoramki trochę ważą i zwalniają JS :)

chłop pańszczyźniany super, dość tych nudnych pomników z ludźmi patrzącymi w dal, jestr ekspresja  na ruskiej armacie ;)

a pogoda taka ma być jeszcze podobno (bo patrząc za okno trudno w to uwierzyć) w ten weekend

tak wiec jak tam na Dolnym gaszą wam już światło na zimę to zapraszam do Galicji, na pewno w ten weekend coś się jeszcze wykombinuje

Marek- tak opóźnienie jest  +/- tygodniowe, relacja z Roztocza już w październiku

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum