Ps. Widzę Białystok w opisie, to jeszcze mocniej zapraszam na "rozgrzane południe Europy " i nowe rejony rowerowe.
Szkoda, że nie ma trasySzkoda, że nie można dowiedzieć się czy trasa pod "szosę" czy mtb, czy gravel, czy cokolwiekSzkoda, że wpisowe wysokie i tylko z FB można się dowiedzieć jakie.Szkoda, że termin mi nie pasuje.
Cytat: rafaelcoloss w 20 Lut 2025, 08:43Ps. Widzę Białystok w opisie, to jeszcze mocniej zapraszam na "rozgrzane południe Europy " i nowe rejony rowerowe.Weź nic nie mów. Jak przypadkiem zobaczę mapę w jakiejś pogodynce to, aż mnie ściska z zazdrości zawsze...
Cytat: michal.je w 20 Lut 2025, 09:50Cytat: rafaelcoloss w 20 Lut 2025, 08:43Ps. Widzę Białystok w opisie, to jeszcze mocniej zapraszam na "rozgrzane południe Europy " i nowe rejony rowerowe.Weź nic nie mów. Jak przypadkiem zobaczę mapę w jakiejś pogodynce to, aż mnie ściska z zazdrości zawsze...Wpadajcie w takim razie na wyścig i urlop
Ciekawie zapowiadająca się impreza ma jedną podstawową wadę. Została ogłoszona w lutym a więc zdecydowanie zbyt późno, żeby mogła liczyć na chociażby skromną frekwencję. W tym czasie większość ma już zaplanowane starty i urlopy. Za rok pewnie będzie zdecydowanie lepiej.
Żeby było jeszcze ciekawiej, dzień po imprezie jest zlot forum. Co prawda w miarę blisko, więc teoretycznie można połączyć imprezy jadąc 3 godziny pociągiem z przesiadką w Katowicach.
Z miejsca startu/mety do Katowic znam doskonały przejazd także jak ktoś kojarzy region tylko z przemysłu to zapraszam na trasę po zielonym śląsku, na lekko to ze 3.5h z tobołami trochę więcej
Cytat: rafaelcoloss w 25 Lut 2025, 17:45Z miejsca startu/mety do Katowic znam doskonały przejazd także jak ktoś kojarzy region tylko z przemysłu to zapraszam na trasę po zielonym śląsku, na lekko to ze 3.5h z tobołami trochę więcej Rozumiem, że trasa maratonu będzie tak leserska, że ludzie zaraz po dojechaniu na metę chętnie jeszcze pojadą kilka godzin po Śląsku? Nazwa wskazuje coś innego, ale może chodzi o przeciskanie się wąskimi dolinami