Biorąc pod uwagę że clou Zlotu to piątkowy wieczór to jednak tak sobie
Możesz wrzucić z grubsza zarys trasy?
Natomiast pan odpowiada, że kierownik im mówił że oni tu do jesieni będą siedzieć
Cytat: axs w 27 Lut 2025, 11:48Możesz wrzucić z grubsza zarys trasy?Poproszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Nie chcę publikować plików, śladów które nie mają gwarancji przejezdności po zimie. Objazd trasy trwa. Anegdotka: wczoraj spotkałem ekipę wycinającą drzewa naniesione podczas powodzi i była bardzo widoczna granica gdzie już uprzątnięte a gdzie nie. Ja ucieszony jak to na rowerku więc zagaduję: Ale ładnie to wygląda po waszej pracy proszę skończcie do końca kwietnia bo tu wyścig ma jechać. Natomiast pan odpowiada, że kierownik im mówił że oni tu do jesieni będą siedzieć
Było około -10C natomiast jaki panoramiczny poranek
Cytat: rafaelcoloss w 27 Lut 2025, 20:45Cytat: axs w 27 Lut 2025, 11:48Możesz wrzucić z grubsza zarys trasy?Poproszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Nie chcę publikować plików, śladów które nie mają gwarancji przejezdności po zimie. Objazd trasy trwa. Anegdotka: wczoraj spotkałem ekipę wycinającą drzewa naniesione podczas powodzi i była bardzo widoczna granica gdzie już uprzątnięte a gdzie nie. Ja ucieszony jak to na rowerku więc zagaduję: Ale ładnie to wygląda po waszej pracy proszę skończcie do końca kwietnia bo tu wyścig ma jechać. Natomiast pan odpowiada, że kierownik im mówił że oni tu do jesieni będą siedzieć no ale z grubsza dajże trasę gdzie to będzie lecieć. przecież nikt nie zrobi w tym samym czasie drugiego maratonu. Wiadomo , że po objeździe będzie ostateczna trasa
Na FB ciekawa inicjatywa:"Od 24.03 do 13.04.2025 wpisowe na ultramaraton Przeciskacz wynosi…ile chcesz!"Czyli, płacisz 1 zł i masz pełen pakiet startowy "PS. Nie jest to pułapka kredytowa bądź wyłudzenie kredytu to dzieje się dla Was. "