Autor Wątek: torba na bagażnik  (Przeczytany 872 razy)

Offline ElektronBorsuk

• Miasto: Tralfamadoria
  • Na forum od: 15.04.2023
Odp: torba na bagażnik
« 5 Kwi 2025, 12:53 »
Dotarł do mnie dzisiaj Vaude TrailGuide II, pierwsze wrażenia bardzo dobre, jakość wykonania i materiałów 5/5, przemyślane rozwiązania (np. rzep na dole mocujący worek do "obejmy", dwie boczne siatkowe kieszonki), worek bardzo porządny, gruby, z zamkiem i rolowanym zatrzaskiem. Większa pojemność worka odpada ze względu na to, że worek jest ustawiony pionowy, więc większy będzie niestabilny, ew. potestuje czy da się go poziomo ułożyć. Jutro testy w trasie. Podoba się dla mnie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 5 Kwi 2025, 15:09 »
Dotarł do mnie dzisiaj Vaude TrailGuide II, pierwsze wrażenia bardzo dobre, jakość wykonania i materiałów 5/5, przemyślane rozwiązania (np. rzep na dole mocujący worek do "obejmy", dwie boczne siatkowe kieszonki), worek bardzo porządny, gruby, z zamkiem i rolowanym zatrzaskiem.
Bo Vaude to bardzo porządna firma, tylko u nas prawie nieznana.

Offline Mężczyzna qbab

• Miasto: łódzkie
  • Na forum od: 25.12.2011
« 5 Kwi 2025, 15:16 »
No, ale szukałeś torby na bagażnik o poj. ok 10L, a kupiłeś torbę na ramę o poj. 3L :)

Zgadzam się, że to Vaude wygląda fajnie, ale nijak nie spełnia kryteriów.

Offline ElektronBorsuk

• Miasto: Tralfamadoria
  • Na forum od: 15.04.2023
« 5 Kwi 2025, 15:56 »
No, ale szukałeś torby na bagażnik o poj. ok 10L, a kupiłeś torbę na ramę o poj. 3L :)

Zgadzam się, że to Vaude wygląda fajnie, ale nijak nie spełnia kryteriów.

To prawda, że kryteria wyjściowe były inne ;D Ale: po sprawdzeniu przekonałem się, że 10 litrów mi nie potrzeba, 5 max wystarczy. Oraz: na ramę ta torba jest zdecydowanie jak dla mnie za duża (szerokość i, zwłaszcza, wysokość), a jako mała torba na bagażnik jest idealna.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum