Autor Wątek: Witam wszystkie Panie i wszystkich Panów  (Przeczytany 2586 razy)

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Gdyby nie było samodzielnej grupy - to proponuję przyłączenie się do rajdu klubu, którego jestem członkiem. Jest to rajd z okazji 10 lecia klubu (trochę skromnie, ale zawsze coś).
Nie wiem jeszcze czy się pojawię - zależy czy z różnym robótkami się wyrobię.
Szczegóły na www.cyklista.org
Powinno się pojawić sporo fajnych duszyczek rowerowych.
Między innymi znany niektórym z opublikowanej bazy podjazdów Michał K., który stawia pierwsze kroki rowerowe - odżywa po ciężkim wypadku z samochodem.
Pozdr.

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Cytat: "tomzoo"
proponuję przyłączenie się do rajdu klubu, którego jestem członkiem

Ja się chętnie wybiorę, jak nic się nie przydarzy niespodziewanego. Mam też w planach jeszcze przed zimą wypad na Kaszuby. Można łatwo dojechać pociągiem z Poznania do Szczecinka osobówką w 3 godz. i uderzyć przez Bory Tucholskie do Bytowa.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

PiR2

• Gość
No kusicie, kusicie... Ale u mnie to też niestety zależy od różnych rzeczy. Ostatnio zaraza się zalęgła w domu :-), ale przymierzam się.

[ Dodano: Pią 08 Paź, 2010 ]
10.10.10 chyba się nie zbiorę. Mam chorego Maluszka w domu i wyjazd na prawie cały dzień  w tym momencie nie pasuje. A do tego kondycja... hmmm 60 km.. jak przeczytałam. Niby jeżdżę 20 km dziennie (do pracy i z pracy), ale trochę się boję, że potem będę nie do użytku, a na to sobie nie moge pozwolic... :-). Jestem tylko słabą kobietą. Ale może się zjawię, żeby zobaczyc tę całą ferajne, bo nie uczestniczyłam nigdy w niczym podobnym. Pozdrawiam serdecznie. Czuję tu całą masę pozytywnych emocji i troche mi szkoda.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
PiR2, cześć

Wszystkiego najlepszego! :D

PiR2

• Gość
Dzięki serdeczne... Kupiłam sobie z tej okazji nowe światła rowerowe.
Pozdrawiam, Mag.

Offline sumdetective

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 14.03.2010
PiR2, Witaj!

Jesli - tak jak piszesz jezdzisz 20km dziennie - to 60 km trasa ci nie straszna... a dasz rade o WIELE wiecej, uwierz w siebie :)

Hapi berwsdej tu ju!

Cytat: "PiR2"
... Kupiłam sobie z tej okazji nowe światła rowerowe.
Pozdrawiam, Mag.

no to jeszcze tylko: sakwy, bagazniki i siup na ekspedycje :D
Dlaczego rower? ... bo ma dwa kólka.

PiR2

• Gość
Boże Dublin... moj Brat mieszkał tam 3 lata. ... Przysyłał zdjęcia... głównie rowerów :)... fajne to było. Nigdy nie byłam tak daleko. Pozdrawiam.... Mag.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
na wyprawkę nie dotarłaś.... może na zlot się uda ?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

PiR2

• Gość
Hej, a jaki zlot? Hm... akurat jestem po chorobie, napisz proszę o jaki zlot chodzi, albo linka przyślij..
Pozdrawiam,
Mag.

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Wystarczy poczytać na forum o jaki zlot chodzi i wszystko będzie jasne :)

PiR2

• Gość
No fajnie, dzięki. Jestem w pracy i nie mam czasu szukać miejsca, gdzie szukać... :). Pozdrawiam,

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Ale czas, żeby wejść na forum i odpisać, że nie chce się tego szukać to jest :)

proszę: http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=3057&postdays=0&postorder=asc&start=0

PiR2

• Gość
... chyba juz nie... paaaaaaaa :)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
no i nie dotarłaś.... może za rok się uda?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

PiR2

• Gość
Hej, a skąd wiesz? Sprawdzaliście obecność :-) ? Mam ostatnio bardzo pracowite dni i trochę rozstałam się z Wami, ale nie z rowerkiem naturalnie. Tylko trudno wygrzebać większy kawałek czasu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum