Autor Wątek: II Wrocławskie Spotkanie Podróżników Rowerowych  (Przeczytany 14303 razy)

Offline Mężczyzna hose morales

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 06.01.2009
Cytat: "suchyy"
No to moja kolej:

Fajnie :) Tylko dlaczego ta salka taka mikroskopijna?! :shock: Bądź co bądź impreza na większą skalę, to i pomieszczenie by się przydało pojemniejsze..

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Z Medawc'em przegadałem chyba z godzinę w Globtroterze i rozrysował mi wektory Wrocławia, abym mógł najkrótszą drogą dotrzeć do PKP, które zmieniało tej nocy rozkład i rozłożyło nas na łopatki do 3:32.  :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Cytat: "bix"
Jednym podpisem przypomniałeś mi fajne sytuacje :)
Ludzie mnie kojarzyli zanim wytłumaczyłem kimże jestem  :mrgreen:

Bix, to "pojechanie mnie" chyba nie mogło być zbyt spektakularne, bo nie bardzo kojarzę, o co cho ;)

No i w ogóle jak to?! Nie było Żóltejnasturcji? :shock:
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Cytat: "hose morales"
Cytat: "suchyy"
No to moja kolej:

Fajnie :) Tylko dlaczego ta salka taka mikroskopijna?! :shock: Bądź co bądź impreza na większą skalę, to i pomieszczenie by się przydało pojemniejsze..

Hmm, była jakaś przerwa kawowa wtedy bo patrząc na obecność uczestników to o połowę mniejsza by wystarczyła? ;)

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
Te zdjęcia na których widać salę robiłem jakieś 30 minut przed rozpoczęciem. Sala była wypełniona od 1 prelekcji.

Sala taka mała bo jest w MDK'u który organizuje imprezę. Musieli w tym roku odprawić całkiem sporo osób, wię jest nadzieja, że w przyszym roku znajdzie się większa sala poza MDK'iem. Tak przynajmniej mówił dyrektor na zakończenie.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Yoshko, nie wiesz co mówisz, był okrutny tłok i duszno...I nie wypełniona była salka, tylko przepełniona...
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Ja tylko przeniosłem spostrzeżenia ze zdjęć na forum, bo byłem zdumiony taką frekwencją. :)
Skoro jednak dusiliście tam to niech żyje brać rowerowerowa i oby więcej takich spotkań było. ;)

Offline zoltanasturcja

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 22.05.2009
aard, ja niestety wbrew wcześniejszym deklaracjom w tym roku nie dopisałam :oops: A tyle nowych twarzy się pojawiło.... Jeszcze będzie niejedna sposobność.

Swoją drogą, zupełnie prywatnie uważam, że organizowanie takiego spotkania w grudniu to straszny sadomasochizm :) Naogląda się człowiek i nasłucha i potem ciężko całą zimę i ew. wiosnę wysiedzieć na stołku...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum