Autor Wątek: Siemanko!  (Przeczytany 689 razy)

mariopiniu

• Gość
Siemanko!
« 16 Paź 2010, 19:21 »
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Mam na imię Marcin i mieszkam w Międzychodzie (Kraina Stu Jezior). Na rowerku pomykam już ładnych kilkanaście latek, ale chyba dopiero teraz dojrzałem do dalszych wypraw. Do tej pory moje rajdy były głównie piesze, więc najwyższa pora na rowerowe rajdy i poprostu wyprawy  :D . Na to forum trafiłem przypadkowo w necie i od kilku dni nie mogę się od niego oderwać. Dobrze, że jeszcze mnie szef nie przydybał  :twisted: Czytałem głownie Wasze wpisy o rowerkach i jestem pod wrażeniem wiedzy (można wpaść w kompleksy) i tego jak chętnie doradzacie potrzebujacym. Z moją dziewczyną chcemy w przyszłym roku wybrać się w dłuższą wyprawę, i ponieważ musimy zakupić nowe sprzęty, więc jestem teraz totalnie pochłoniety czytaniem wszystkiego, coby dobrze wybrać...a temat jest nie wąski  :shock: Oczywiście skorzystam z wcześniej podjetych już tutaj tematów, a jak będę miał już jakieś typy, to wówczas poproszę Was Koleżanki i Koledzy o fachową radę...Rozpisałem się, już zmykam...do miłego!  :D

Bitels

• Gość
Siemanko!
« 16 Paź 2010, 19:51 »
Witaj na forum. Grunt to motywacja. Nie przejmuj się osiągnięciami innych. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś i Ty doszedł do imponujących wyników, ale to też nie do końca o to chodzi. Najważniejsze, żeby z jazdy czerpać przyjemność.
Powodzenia :)

mariopiniu

• Gość
Siemanko!
« 17 Paź 2010, 12:10 »
Dzięki Bitels!...Masz rację, tak samo uważam, że najważniejsze są pozytywne emocje i głównie dla nich motywacji mi nie brakuje  :) . Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Siemanko!
« 1 Lis 2010, 11:16 »
Hej! I nie przejmuj się specjalnie sprzętem. Mało znam osób które zaczynały swoją przygodę z wyprawami od ortlieba, tubusa i XT. Sprzęt przychodzi z czasem...

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Siemanko!
« 6 Lis 2010, 00:45 »
cześć!
jak idzie kompletowanie sprzętu ? przebrnąłeś przez te wszystkie offtopy ? :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum