Totalnie się z wami nie zgadzam aby montować cokolwiek na szprychy, myślę tu o rowerze szosowym...
Żartujesz? Odblask waży na tyle mało w porównaniu do masy całego koła, że nie ma najmniejszego wpływu na jego wyważenie.
Kolejna bajka. Odblaski nie wystają poza koło na zewnątrz - więc i dodatkowych oporów czołowych nie powodują, może mają jakieś znaczenie przy bocznym wietrze, ale też minimalne.
Jakiego koła chyba zwykłego koła z tesco o wadze 3 kg i właśnie o te kilka gramów koło potrafi kosztować po kilka tyś
I dlatego robią płaskie szprychy podwójnie cieniowane aby były jak najlżejsze i nie stawiały oporów czołowych
na zawodach rower nie może być lżejszy niż 6,8kg
Powiniem wiedzieć, że człowiek z takim inteligentnym podpisem w sygnaturce ma pewne ograniczenia umysłowe, ale nie zdawałem sobie sprawy jak poważne...
Tobie raczej polecałbym całkowitą depilację, usunięcie wszystkich włosów na rękach i nogach oraz brwi - chyba takiemu miszczowi jak Ty nie muszę tłumaczyć jakie robią opory?
Gadał dziad do obrazu...Powiniem wiedzieć, że człowiek z takim inteligentnym podpisem w sygnaturce ma pewne ograniczenia umysłowe, ale nie zdawałem sobie sprawy jak poważne...
Weź na luz i trzymaj poziom. Swój normalny poziom.
W taka pogodę będziesz kręcił?